2010. november 14., vasárnap

A vész kitört

Titáni erők szaggatják világunkat és Magyarország az egyik kulcsfontosságú csatatér. Aki a Kárpát-medencét birtokolja, annak már csak egy ugrás London, Moszkva, New York, Peking. Tudják ezt a nagy manipulátorok, a világcsatatér mindenható tábornokai is, ezért koncentrálják a legjobb csapataikat ide.

Ide, egy neoliberális kísérlet 20 évébe belerokkant kis országba. 20 évig tűrtük tengerimalacok, makákómajmok módjára, hogy mindent kipróbáljanak rajtunk, amiről nagy gondolkodók már egy évszázada kimutatták, hogy nem működhet. Piacgazdaság, piha. És a termelési ciklusok Marxnál? Hitelpénz, hányadék. És az interneten az a kis rajzfilm arról, hogy a hitelezés nem működhet? Hitelek visszafizetése, fegyelmezett gazdaságpolitika, az eszem megáll. Mindenki tudja, hogy a hiteleket nem lehet visszafizetni. És ha nem lehet, akkor nem is kell.

Ezeket a téveszméket etették velünk 20 évig. Hát ebből elég, nem leszünk laboratóriumi fehéregerek. Valami olyat csinálunk, amit eddig senki se és ezzel vannak tele a világlapok. Példátlan kísérlet Magyarországon! Fehéregérből éllovasok! Ma az van, hogy Orbán Viktor vezeti a világforradalom erőit, amely világforradalom már a londoni és new yorki neoliberális paloták kapuján dörömböl.

Míg a titáni harc dúl, két dologra kell odafigyelni. Az egyik a belső ellenség, a bennszülött rabszolgahaderő. Ezek titokban ma is neoliberálisak, ma is a komprádorszivattyú kiszolgálói.

A másik pedig az, hogy a politikai irány hiába jó, ha nem megfelelő a kommunikáció.

9 megjegyzés:

  1. Ez az KGB, le a neoliberális komprádorelittel! A különleges gazdasági övezetekben könyvelőnek talán használhatók lesznek.

    VálaszTörlés
  2. A kulonleges gazdasagi ovezetbe zart kompradorelit egy olyan kiserlet, amitol elsapad a vilag irigysegeben. Nem leszunk feheregerek tobbe, se tengerimalacok!

    VálaszTörlés
  3. Pontosan, mi fogjuk átvezetni a világ gazdaságát a szebb jövőbe. Szorgos népünk győzni fog!

    VálaszTörlés
  4. Mi fogjuk mutatni az utat es a megalazottak es megszomoritottak kovetni fognak minket falkakban!

    Eleg a kiserletezesbol, eljott a forradalom ideje!

    VálaszTörlés
  5. Elkészült a barakk a könyvelőknek. KGB, vegye elő a listát.

    VálaszTörlés
  6. Ennyi ido alatt nem lehet minosegi munkat vegezni Berija elvtars. Plusz mi lesz igy a kotberrel? Benne van a szerzodesben, hogy minel lassabban dolgozunk, annal tobb kotbert kapunk.

    VálaszTörlés
  7. Bz elvtárs, csalódtam magában, azt hittem, hogy érti: a forradalomnak nincs ideje a kötbérrel tökölni.

    VálaszTörlés
  8. Berija elvtárs, mondom a neveket.
    Alan Greenspan
    Bokros Lajos
    Host Köhler

    Most akkor ennyi. Kapja el őket.

    VálaszTörlés
  9. Elég rövid a lista, nem lesz tumultus a barakkban.

    VálaszTörlés