2012. március 16., péntek

A győztes csapat

2009-ben létrejött egy film, amiben én és néhány szakráltársam megalapoztuk a nemzeti egyetértés programját. 2010-ben ez a program földindulásszerű győzelmet aratott. A kapcsolat egyértelmű. A 2010-es választást az általam vezetett győztes csapat nyerte meg és a film volt a tudatfegyver, ami a liberálellenséget végleg térdre kényszerítette.

Nézzünk is meg egy rövid részletet ebből a 4 DVD-nyi opuszból.



Minden úgy indult, mint egy álom. Az ötödik hadoszlop túl későn ébredt fel és hamarosan a lovasságunk patái alatt nyikorgott. Az első csapás az volt, hogy Tóth Zoltán Józsefnek sikerült elintéznie a Lepusztító Alkotmányt és helyette létrehozni valamit, ami úgy nézett ki, mintha alkotmány lenne, de valójában semmiben nem gátolta, hogy történelmi alkotmányunk ismét szakráltalapzatára szárnyaljon. Bencsik János biztosította, hogy a zöldenergia végre szabadon, birodalmi akadályoztatás nélkül áramolhasson a nemzettörzshöz, Ángyán József pedig nemzetstratégiát írt a vidéki magyarságnak és lerántotta a leplet az oligarchákról.

Mindegyikük a Viktor, a Vezér meghívására érkezett a kormányba és ténykedett ott az ő legteljesebb megelégedésére. Akkor miért kellett távozniuk? Nem lehet más oka ennek, mint hogy a háttérhatalom titokban befurakodott közénk és megfúrta őket. Hogy ki? Ezt sajnos most nem mondhatom meg. A háttérhatalom már csak olyan, hogy szeret háttérben maradni. De egy biztos: akárki is volt, a globális Birodalom ügynöke volt, amely polip módjára vív háborút a nemzet ellen megannyi csápjával.

Arra szavaztak a magyarok, hogy Új Rend jöjjön létre, ahol a létfosztásnak végre határozott megálljt parancsol nemzetségünk. Most akkor kurva idegesen megkérdezem, hogy mi lett az Új Rend Harcosaival?

Mi lett, Viktor?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép film. Különösen az tetszett, hogy mi itt a Kárpát medencében termékenyek és nemzőképesek vagyunk, ellentétben a töketlen angolokkal és németekkel.
    Kár, hogy a gaz szerbek megtámadták királyságunkat 1914 nyarán, mert 21 millióról induló lakosságunk azóta már 30 milliónál tartana, és akkor könnyedén legázolnánk az ellenséges birodalmat.

    VálaszTörlés
  2. Orángután, ne szakítsa meg ok nélkül az élvezetet. Ha rákattint a Youtube ikonra a jobb alsó sarokban ("Watch on Youtube"), akkor a megnyíló Youtube lapon ott van a többi rész a jobboldali sávban.

    Kihívásokkal teli intellektuális kaland, de megéri, hogy megértse a második Orbán-kormány mögött álló győztes csapat programját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép, szép, de tudatlan majomként nekem gőzöm sincs, hogy ezek a bölcs emberek kicsodák a filmen. Lászlót, a professzort persze felismertem. A kárpátmedencei termékeny nőkről értekező személy orvosként említette magát. Lehet, hogy a híres szívsebész maga lenne ő, a New Yorki Tudományos Akadémia százdolláros tagja?
      A többiről viszont sejtésem sincs.

      Törlés
    2. Te jó ég, maga tényleg egy majom. A szereplők mind a magyarság jeles alakjai. A Kárpát-medence magyarságszaporító szerepéről értekező orvos például nem más, mint a híres Papp Lajos szívsebész.

      Százdolláros? Meséljen.

      Törlés
  3. Jó pár éve a Hócipő (szoclib vicclap) lehozta Papp Lajos szívsebész egy hivatalos helyről beszerzett életrajzát. Szerepelt benne az is, hogy tagja a New York Academy of Science-nek. Nos ez utóbbi szervezetnek bárki tagja lehet, aki befizeti a tagdíjat, amely jelenleg évi 129 dollár:
    http://www.nyas.org/MemberCenter/Join.aspx
    Nem túl drágán bekeretezett oklevelet is adnak, melyet fel lehet tenni a rendelő falára.
    ---
    Szerintem ez nem is annyira olcsó, mivel ennyiért már püspöki címet is lehet kapni egy másik szervezetnél; én inkább arra hajtanék a helyében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezek után nem csodálkozom, hogy a tudományt nemzetellenesnek tartotta a filmben.

      Viszont megtaláltam a megszólaltatott szakértők névsorát.

      Ángyán József, Bencsik János, Bencze Izabella, Bogár László, Éger István, Hunyor Erna, Kovács Zoltán, Mándoki Andor, Molnár Oszkár, Molnár V. József, Papp Lajos, Tóth Zoltán József, Varga Csaba, Varga István, Zlinszky János.

      Ez a Kovács Zoltán érdekel engem.

      Törlés