2014. február 26., szerda

Őselemek

Nem volt elég a bársonyos, rózsás zavargásokból, a tavaszokból meg a rendszerváltásokból? Már megint önnön torkának kell esnie egy népnek ahelyett, hogy a közös ellenség, a Birodalom ellen fordulnánk együtt? Már megint Jó és Rossz harcát terrorizálják az értelmiségi csőcselék arcába a médiaterroristák, amikor pedig a Jó és a Rossz harca valóban zajlik, csak a Jó az mi vagyunk, globálproletárok, a Rossz pedig a Birodalom.

A leépített, szennymédiával tematizált véleménytér eközben meg se érti, hogy nem lehet úgy eladni a nemzeti őselemeket nagy pénzért (kizárólag a nemzet érdekében), hogy közben Jónak és Rossznak hazudott csőcselék randalírozik az utcán. A nemzeti vagyon fölött folytatott alkuhoz nyugalom kell, a Vezér mögött egyként kiálló nép (jó példaként vegyük a Békemenetet) és időnként durcás hátatfordulás, hátha még nőhet az ár. Ha az utcán kukákat gyújtanak fel, akkor a Birodalom fordít vigyorogva hátat, hogy lesz majd az az ár olcsóbb is. Mondjuk lehet az alacsony ár az, hogy a szakrális vezető és Látóinak legszűkebb köre néhány kisebb zúzódástól eltekintve bántatlanul elhordhatja az irháját. Ami méltatlanul alacsony ár a 3000 éves szakralitás által a nemzetre hagyományozott őselemekért.

A világerő érti ezt. A Birodalom is 3000 éves időskálán gondolkodik, neki megéri kivárni, hogy a Kondratyev-ciklus végére ér és a Birodalomnak oly sok gondot okozó szkíta-hun-avar-magyar ősszakralitás hamis ontológiák által mételyezve, hamis technokütyük, lapostévék, Suzuki Swiftek fogságában vergődve saját magát emészti fel az ősföldön. Akkor végre az ölébe hullhat, amire 3000 év óta vágyik.

Az őselemek: a föld és víz. Néhány okostelefonért és forradalomért cserébe a Birodalom szinte ingyen kapja meg.

2014. február 19., szerda

Munka és tőke

József Attila idejében a munkásokat kizsákmányolta a monopoltőke, jól tudjuk ezt Marxtól. De mit mondjunk a ma, amikor a munkásoknak 12-szer annyit kell dolgozniuk, mint József Attila idejében és ezért csak háromszoros bért kapnak? Ha akkor monopoltőke által voltak kizsákmányolva, akkor ma mi van? Turbómonopoltőke általi turbókizsákmányolás?

Ez bizony négyszeres kizsákmányolás. Ezt mondja a tudomány, a számok.

Az úgynevezett rendszerváltás után megszűnt a tőke ellensége, a Szovjetunió, ami addig a munkások érdekeiért küzdött világszerte, a tőke pedig elszemtelenedett. Ezért fordulhat az elő, hogy ma egy munkás négyszer annyit dolgozik ugyan a gyárban, de a fiziológiai egyszerű újratermeléséhez szükséges javakat sem tudja előteremteni. Melyikünk ne látott volna a gyárkapuban az éhezéstől összerogyott munkást, aki már a Suzuki Swift-je egyszerű fiziológiai életben tartásához szükséges benzint se tudta előteremteni?

Melyikünk ne látott volna? Mindegyikünk látott. Mindennapos eset.

A tőke felmondta a megállapodást. Arról volt szó, hogy a tőke fizet, mi, munkások meg cserébe nem verjük be a palotáik kapuját. A tőke azonban cserben hagyta a Nyugatot és elment Keletre, turbókizsákmányolni. Ezért Nyugaton, sőt Magyarországon, a kompország Nyugat-Keleten (momentán Kelet-Nyugaton, de lesz ez még Nyugat-Kelet is, read my lips) esnek a reálbérek. A tőke miatt éltek tehát rosszabbul, a tőkéről pedig mindannyian tudjuk, hogy a kufáristák kezében van, a kufáristák pedig a mélyszerkezet szerint ...

De hagyjuk a kufáristákat most.

A lényeg, hogy kell valaki, aki bever a tőkének. A munkások már nem alkalmasak arra, hogy beverjenek a tőkének, mikor észre sem veszik, hogy turbókizsákmányolva vannak. Ott tenyésznek a Gorenje hűtőláda árnyékában ezek a munkások, ott mossák az agyukat a szennymédiával. Ideológiailag teljesen használhatatlanok.

Nincs mese, a globáltőke elleni globális osztályharcot a nemzetállamoknak kell felvállalniuk. Nemzetállam alatt azt értem, hogy a nemzeti szocialisták beszivárognak az állam vezetésébe és az állam eszközeit felhasználva vernek be a globáltőkének.

És akkor majd a globáltőke megtanulja.

2014. február 14., péntek

Birodalmak tere

Birodalmak tere. Hihetetlen, de a globálbirodalom annyira pofátlan, hogy van merszük így hívni egy teret Budapest közepén.

Mielőtt az olvasóim előkapnák a térképet, elmondom, hogy a térképre Szabadság tér van írva. Így azonban a beavatottak, a kufáristák nem nevezik. Ők maguk között, amikor egyetlen fajmagyar sincs a közelben, Birodalmi térnek vagy ha egy kicsit ittak vagy drogoztak, akkor a Mi Birodalmunk Terének nevezik.

Van is okuk rá.

Miután kiűzték őket Spanyolországból, a Török Birodalomra telepedtek rá és 150 év alatt porig rombolták az Igazi Szakralitás 3000 éves bástyáját, Magyarországot. Ezek után megvették a Habsburgokat és a Habsburgok nevében fosztogattak és tiportak. Az egyik Habsburg odáig ment, hogy a magyarszakralitásból kivont javakból rémerődöt emelt - hol másutt, a Birodalmi téren. A XX. században felépítettek két Birodalmat, a hitlerista III. Birodalmat és a Szovjetuniót, ezeket egymásnak ugrasztották, hogy mindkettő megtaposhassa a magyarságot. A szovjet Birodalom még emlékművet is épített magának a Birodalmak terén. Most pedig az ugyancsak a Birodalmi téren székelő amerikai helytartó osztogatja a parancsait és szivattyúzza a létenergiákat.

Ha egy kicsit nem vigyázunk, akkor most a III. Birodalomnak emeltek volna ott szobrot. Még jó, hogy sikerült megakadályozni. Nekünk.

Kik ezek a "valakik", akik rátelepednek, fosztogatnak, tipornak és szivattyúznak, miközben makacsul megtalálják a Birodalmi teret, hogy ott építsenek valami rettentőt? Elmondtam. Ők a kufáristák. A mélyszerkezetesek. A háttérben settenkedők.

A többit családi körben mondom el.

2014. február 10., hétfő

Szennymédia

A világ mélyszerkezetét boncoló mélyelemzéseim olvasói kicsit se lepődhetnek meg azon, hogy a globálbirodalom három pillérének egyike a véleményterrorista szennymédia. Ismétlésképpen: vannak még a létszivattyúzó komprádorszivattyúk meg a globalizált bérrabszolgák légiói. Most azonban a szennymédia van soron.

Miért is?

Azért, mert az egyik szennycsatornán szennysorozat folyik éppen és az az igazság, hogy az agymosott konzumzombik nem teszik ki magukat a szennynek eléggé. Ezért fontos erről a moslékról, erről az emberi lényeket vegetatív globálhamburgerré változtató veszélyes médiahulladékról ezen a - összmagyarság anyagi és szakrális felemeléséért küzdő - médiafelületen is szót ejteni. Ha ezen mélyelemzés eredményeképpen az arcmagyaroknak csak egy mérhető csoportja is odahangol és elszörnyülködik, már nem mélyelemeztem hiába. Pláne, mert az ilyesmiért a globális szennymédiák fizetni szoktak.

Vannak tehát a konzumvéglények. Ezek a létezés teljesen reménytelen selejtjei, ezek maguktól is odaülnek a szennycsatorna elé, meg amúgy sincs elég intellektuális és spirituális kapacitásuk ahhoz, hogy elolvassák ezt a mélyelemzést. Hanem vannak még az én olvasóim, akikben még pislákol az erkölcs, a morál, az emberség szikrája.

Akiben nem pislákol még az erkölcs, a morál és az emberség szikrája, az most azonnal hagyja el ezt a blogfelületet.

Tehát az erkölcs, a morál és az emberség szikrájának pislákjával rendelkező majdnem emberi lény odahangol a szennycsatornára és mit lát? Azt látja, hogy a Birodalom minden kendőzés nélkül ordítja az arcába, hogy igen, ez a valódi világ, amit én teremtettem, ahol globálgladiátorokból darálnak globálfasírtot a globális húsdarálóban. A te világod, ahol még pislákol az erkölcs, a morál és az emberség szikrája pedig ontológiailag nincs is, de pláne nem ebben a műsorban.

Ezért kell mindannyiunknak odahangolni és szörnyülködni a látványon. Íme, itt a bizonyítéka, hogy a Római Birodalom újra feltámadt és ezúttal a spirituális közlegelőket keríti be, hogy az ellenállók utolsó maroknyi csoportjainak is az arcába röhög a képernyőről. A politika pedig? A politika, a "mi politikusaink" pedig hagyják ezt, még gazsulálnak is a spirituálgyilkosoknak és nem védenek meg a szennymédiásoktól.

Amikor pedig be is tilthatnák őket. De akkor ki fizetne ezért a cikkért?