2010. október 22., péntek

Tolvajbanda

Térjünk a tárgyra. Ezek lopnak. Itt 5 milliárdot loptak, ott 50 milliárdot, amott 500 milliárdot. 500 milliárd, jegyzem meg, az annyi, mint a válságadó. A válságadó, ami miatt többet kell fizetnetek a bankban, az áruházban és ami miatt drágább a benzin. A nyugdíjatokat majd csak ezután fogják ellopni, de már rákészültek. Az 2800 milliárdnyi lopás lesz és az is mind Orbán Viktor zsebébe vándorol.

Miért lopnak? Dőre kérdés. Lopnak, mert lophatnak. Ha nem vigyáz rájuk a negyedik, az ötödik és a hatodik hatalmi ág egyszerre - ez mind a sajtó különböző formáiban, a nyomtatott, az elektronikus és az internetes - akkor mindenki lopni fog. Mondjuk megesett, hogy akkor is loptak, amikor a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik hatalmi ág - ez utóbbi én vagyok személyesen - együttesen vizslatta őket, de akkor minden más volt. Egyfelől lopás közben magukon érezhették mind a négy hatalmi ág megrovó tekintetét és ezért elfogta őket a lelkiismeretfurdalás. Ezt első kézből tudom, mert hozzám jártak lelki támaszért a lopás okozta lelkifurdalás enyhítése miatt és én fel is oldoztam őket, diszkontáron. Másfelől akkor minden más volt. Akkor nem nemzeti egyetértés volt, hanem nemzeti egyet nem értés, amikor esendő emberek kormányoztak, akikkel úgy esett meg a lopás, mint más esendő emberekkel a marcipántorta-evés.

Ma azonban minden máshogy van. Ezek itt nem tartanak igényt a négy hatalmi ág szolgálataira, különösen a hetedikre nem. Nekem tehát nincs jobb dolgom, minthogy feltárjam: ezek is lopnak, csak sokkal nagyobb méretekben. Míg az esendők itt-ott elcsentek egy hét- vagy nyolcszámjegyű összeget, addig ezek egész válságadókat lopnak el.

Súlyos lesz az ébredés, pláne annak a másfél-kétmilliónak, akik hittek ezeknek. Másfél-kétmillió zombi lesz lelkibeteg, amikor a százmilliárdok tolvajait becsukják. Pszichózisból való rehabilitálásuk, visszavezetésük a hetedik hatalmi ág befolyása alá komplex, időt rabló feladat lesz. Ha ezt az előző mondatot nem értetted meg, mondom egyszerűbben: hét- vagy nyolcszámjegyű összeg már nem lesz elég. De én akkor is felnövök majd a feladathoz és elvégzem ennek a milliós tömegnek az átképzését. Szarét-húgyért. Akarom mondani, diszkontáron.

5 megjegyzés:

  1. Ugyan KGB hiaba otol-hatol, a lenyeg akkor is az, hogy amig az Ur a Haladas erdekeben tette ezt, addig a Fospumpa onos erdekeiert es holmi 18. szazadi avittas nepnemzeti giccskorus neveben. Megmondtam en, hogy cenzus kell ide, latja mi lesz ha a prolik valasztjak maguknak azt a kormanyt, ami meg az Egy Programot sem kepes vegrehajtani. El is kezdhetnenk, vegyuk el a szavazojogot Giziketol.

    VálaszTörlés
  2. Giziketol mar a hozzaszolasi jogot is elvettuk, ami egy lepes a jo iranyba.

    A helyzet sokkal egyszerubb az Ur es a Fospumpa eseteben. Az Ur egy esendo ember volt, o barmilyen ballepeseert bocsanatot kerhet es hivatkozhat az esendosegere. A Fospumpa viszont a Nemzet Atyja, o nem tevedhet. Soha, semmiben. Tehat bocsanatot se kerhet. Soha.

    Ha pedig netan tevedne, akkor becsukjak. Majd. Ha a Haladas gyoz, a masfel-ketmillio pszichotikus atkepzese pedig elkezdodik.

    VálaszTörlés
  3. Ez már a Fospumpa végének kezdete!

    KGB, nem szép dolog magától, hogy a Szentháromság szerepében tetszeleg, hogy akar így hiteles haladó lenni?

    eN elvtárs: elkésett, Gizikét már elgőzősítették.

    VálaszTörlés
  4. Hagyja kerem a klerikalis utalasait, undorral toltenek el. En a Hetedik Hatalmi Ag vagyok. Szolithat Heteskenek.

    VálaszTörlés
  5. KGB, a Heteske nagyon gyerekesen hangzik. Úgy látszik nagy hatással volt Önre a Magyar Gyermek.

    VálaszTörlés