2013. október 31., csütörtök

Az első győzelmek

Recseg-ropog a Birodalom szörnygépezete, ahogy a nemzetállamok beviszik az első csapásokat a globalómának. Múlt héten azt mondtam, hogy az USA összeomlása már csak napok kérdése és tessék, már meg is születtek az első győzelmek. Lebukott egy kamatmanipulátor kartell és kártérítést kellett fizetnie egy banknak, mert helytelen hitelminősítésekkel adta el egyes termékeit.

Évekkel ezelőtt soha, de soha nem jelenhetett volna meg a sajtóban, hogy a globális Birodalom bármilyen módon is ne lett volna tökéletes. Eltussolták a tőzsdei összeomlásokat, senki egy szót se mert leírni az ázsiai válságról és a bankok csaló brókereit megvédte a hallgatás törvénye. Azonban a nemzetállamok végre magukra találtak és követelik a jussukat - nemzetállamilag, nemzetstratégiai érdekek mentén akarunk osztani, konkrétan én. Csapásokat viszünk be a pénzhatalmi globálszivattyúnak és mondhatom, ennek a küzdelemnek az éllovasa volt ez a blog és most is az. Velünk együtt osztozik a győzelemben az egész magyar törzsszövetség, mert ez nem más, mint a Spirituális Szakralitás diadala a kufárista Birodalom felett, amit nem mellesleg szintén megjósoltam ezeken a hasábokon.

Óriási dolog ez, most már csak az a kérdés, mikor fogják a Birodalom hatalmasságait börtönbe csukni egy életre, hogy a nemzetállamok aztán végképp megmutassák, ki ül a szakrális hatalom kristályszerkezetének tetején. A börtön még várat magára, egyelőre azonban örüljünk az első győzelmeknek. Ez mutatja meg a kétkedőknek, hogy a végső győzelem is ott van a láthatáron.

3 megjegyzés:

  1. Egy bütyökmagot sem látok a képen, Bertalan. Ráadásul a dohányzást népszerűsíti. Kinek a szekerét tolja maga valójában?

    b.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bernadotte, én a nemzetállamok szekerét tolom. Mindegyik nemzetállamét. Még az USA-ba épített nemzetállam szekerét is tolom. Nemzetstratégiát alkotó, bütyökmagba fektető, és igen, a globális dohánybirodalom ellen a nemzeti dohányzás mentén gondolkodó nemzetállamok jelentik számomra a Jövőt.

      Törlés
    2. és mi lenne a nemzet, és mi lenne az állam definíciója? onnan már összerakom.

      Törlés