2012. május 25., péntek

Kristályszépség

A globálmédia álvalóságának bérrabszolgái napi 24 órában hazudoznak Görögországról. Szemünket és fülünket elönti az a valóság, amit ők valóságnak hazudnak, miközben a valódi valóság teljesen más. Görögország nem ingyenélő bűnös, hanem a Nyugat hazug hazugságrendszerének áldozata. Olyan, mint az éjszakai úton átkelő nyuszi, aki rosszkor volt rossz helyen és most mozgásképességétől megfosztva mered a Vaskor kreatúrájának, a kamionnak egyre közeledő fényszóróiba.

Elmondom, miért.

A Nyugat "kapitalizmusának" hazugsága szerint a hangyaként nyüzsgő emberkék meg tudják magukat szervezni. De ez egy hazugság. A szakralitás - konkrétan szakrális Vezér - hiányában az emberi társadalom kristályszépségű piramisa helyén egy nyüzsgő, otromba rákos daganat tenyészik, ami elpusztítja előbb a görögöket is, aztán saját magát. Nemzettársaim! Egy egyre gyorsabban száguldó vonathoz vagyunk láncolva, ami a westernfilmekben megszokott módon száguld az összedűlt híd felé. Vezető nélkül.

A száguldó vonat rákos daganata eszi meg Hellászt is, illetve hull vele a szakadékba, válasszák ki, amit kellemetlenebbnek tartanak. A görögök nem tehetnek semmiről. Felvették a hitelt, na és? Mindenki felvette a hitelt, megbízható, szakrális emberek is, mint például Lázár János. Azt gondolták, ezzel jót tesznek. És így is lett volna, ha a világspekulátorok nem tolnak pénztömegeket, nem keltenek hisztériát, nem kezdenek létfosztásba és ilymódon a megbízható, szakrális hitel nem lesz visszafizethetetlen.

Mindez nem a görögök miatt van és nem Lázár János miatt. Mindez a globálmédia, a Birodalom, a szuperstruktúra, a konstruktőrök, a szuperfegyverekkel támadók és a létfosztók miatt van, akik megtévesztették az egyszerű, szakrális embereket és elhitették velük, hogy ezentúl jó lesz. Pedig a behazudott jóság csak egy minden eddiginél kegyetlenebb turbó-létfosztás csalija volt.

A szuperstruktúra a világvégét kockáztatja. Készüljetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése