2012. május 17., csütörtök

Európa pusztulása

Két európai ország, Franciaország és Görögország választói mondtak határozott nemet a fennálló létviszonyokra. Két emberi közösség tette le voksát határozottan amellett, hogy jobban akar élni, szemben azzal, hogy rosszabbul éljen. Két markáns üzenet lett küldve a Birodalom felé, hogy kevés a zsozsó. Mire számíthatunk?

Semmi jóra nem számíthatunk. Mert hiába ígértek a nevezett emberi közösségeknél kampányoló vezetők jobb életet, nem értik a helyzetet, amiben vannak, így aztán ígéret ide, ígéret oda, tenni nem tudnak semmit. Változás helyett ugyanabból lesz több és ez az ugyanaz a megszorítás. Mint már annyiszor elmondtam, a szavakon múlik minden, aki uralja a szavakat, az uralja a létértelmezést is. Így először a megszorítás fogalmának a mélyszerkezetét kell feltárnunk.

Ha egy szakrális civilizációs magközösségben adott évben feleannyi bütyökmag termett, akkor az ember-Földanya holisztikus egység miatt mindenki tudta, hogy a következő bütyökmag-aratásig bizony fel kell hagyni a hedonista vasárnapi bütyökmagzabálásokkal. Ez annál is könnyebb volt a Vaskor előtti időkben, mivel bizony a bütyökmag hitvány étel és csúnya mérgezést szenved el, aki mértéktelenül fogyaszt belőle, ilymódon is megakadályozva, hogy fals hangok keveredjenek az élő bolygóval való harmóniába. Ma viszont már csak egyet jelenthet, ha feleannyi bütyökmag áll a létújratermelők rendelkezésére: hogy a Birodalom elszivattyúzta a másik felét. Erre egyetlen válasz adható, az, hogy a Föld megalázottjai és megszomorítottjai egy emberként kaszára-kapára kapnak, beverik a Birodalom lokális globálkomprádorainak arcát és megtalálják, hová rejtették el a nemzeteknek járó bütyökmag-ellátmányt.

A két kizsákmányolt nemzet, a francia és a görög ezt nem értette meg. Teljesen nevetséges, hogy míg a franciákat 7%-os hitelekkel zsákmányolják ki, addig a görögöket 50%-osakkal. Ez csak úgy lehet, hogy a görögök ellen a világ legpusztítóbb pénzfegyvereit vetik beéppen. Azokat a pénzfegyvereket, amelyekkel korábban a mi forradalmunkat és szabadságharcunkat törték le. Görögországban arra hivatkoznak a pénzfegyverek kezelői, hogy a kamat (a pénzfegyverek egyik fajtája) azért magas, mert a görögök esetleg nem fizetik vissza a hitelt. A görögök pedig hiába mondják, hogy ha nem kapnak elég zsozsót, akkor nem fogják visszafizetni a hiteleket, ez mit sem enyhíti a Birodalom létpusztító akaratát és nem csökkenti a kamatot.

Így működik a Birodalom. Pénzfegyverek helyett kamatról, birodalmi szivattyúzás helyett megszorításról beszélnek, hogy megzavarják a konzumidióták fejét (a Látók fejét nem tudják megzavarni, de ők túl kevesen vannak - ennyit akkor a tömegdemokrácia csődjéről). Európa pedig megette a maszlagot, elhitte a birodalmi értelmezési tér csalfa fogalmait. Pusztulása így aztán elkerülhetetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése