2012. január 12., csütörtök

Ugatnak a pénzfegyverek

Kibújt a szög a zsákból! Hallom ám a Külföldi Rádióban - amit persze a terrormédia valamilyen okból nem sugároz Magyarföldön - hogy befektetők érdeklődnek a magyar eszközök irányában, mert olcsók. Így működik a globálhatalom tömegpusztító fegyvere, a pénz. Mondvacsinált okokkal leminősítenek, aztán felvásárolnak. Semmi, egyszerűen semmi nem indokolja, hogy velünk ez történjen, hacsak nem az, hogy akik pénzt szoktak nekünk adni, azok nem adnak, mert nem bíznak a kormány szavában. Ami teljes egészében konstruált hisztéria, mert mi a "bizalom"? Bizalom az, amit én érzek Orbán Viktor irányában, hiszen ő eddig mindig megcsinálta, amire kértem. Bizalom tehát van, vagyis a "leminősítések" csak a hitelminősítőket "minősítik". Napnál világosabban derül ki, hogy ők is a Tőke egyszerű kesztyűbábjai, kizsákmányológépezete papucsának az orrán a pamutbojt.

Azt gondolná a szakrális elit, hogy ezt meghallván a roncsmagyarok rájönnek, mi a kibontakozás útja, ők is elkezdenének bízni a kormányban, ily módon érvén el felminősítésünket. De ezek a pincérgerincűek, ezek a rút szibarita vázak, ezek a hegedűshadnagyok ahelyett, hogy kaszára-kapára kapva csóvát dobnának a Tőke ocsmány rémerődjére, inkább a kormányban nem bíznak. Ezt tette az elmúlt 20 év balliberális tudatrombolása, a terrormédia gennyfröcskölése, a szakrális tudatod irtó bérenckommandó. Ezért nem lehet a roncsmagyarokra bízni sorsuk alakítását, ezért kell a szakrális elitnek üstökön fogni e mocsárlakókat és egy szebb jövő felé rugdosni őket szorgosan.

Egy, csak egy ember emelkedik ki sziklabércként a pénzfegyverek e hisztérikus ugatása közepette. Orbán Viktor az, a Vezér. Amíg Ő áll, a komprádortőke lakájai veszélyben vannak és ők ezt tudják is. Ezért koncentrálják tömegpuszító fegyvereiket pont Őreá.

El sem merem gondolni, mi lesz, ha elérik sőtét céljukat.

1 megjegyzés:

  1. Már vagy 10 napja nem volt időm erre járni. Sok a meló :-(.
    De úgy tűnik, a mainstream jobboldali sajtó túltesz magán, KGB. Maga ha megfeszül, akkor sem tud olyan vicceseket kitalálni, mint ezek. Például hogy az IMF hitelek feltétele Gyurcsány futni-engedése és a melegek házasságának engedélyezése. (MN címlap.). Vagy hogy az ilyen Nádas szerűek nyelvrontása a népünket sújtó főcsapások egyike, ezért botozást érdemelnek. (Ez utóbbi a MANCS Szüretrovata szerint a Magyar Hírlapban jelent meg.) Meg hogy a gonosz Le Mond mozdítja el szeretve tisztelt vezérünket.
    Ilyen humoristák mellett maga, KGB, labdába sem rúg sajnos.
    Üdv: Szumátrai Orangután

    VálaszTörlés