2011. június 23., csütörtök

Kényszermunka

Munka. Milyen medikális, filozófiai és szakráletikai mélységei is vannak ennek a szónak! Az ember lényege a munka. Aki nem dolgozik, az nem eszik, ezáltal rekesztve ki önnönmagát a létezésből. Aki viszont dolgozik az nemesedik a munka által és egyben biztosítja saját maga bővített újratermelését a nemzet nőtagjainak, mint erőforrásoknak az igénybevételével.

Persze a magyar torzult valóság a munkából is kivonja azt a szakralitást, amit a globálcentrum országaiban bőséges lóvénak neveznek. A véleményterroristák nem akarják, hogy a nemzet megtudja, de én a süket fülekbe is beleordítom az igazságot: kevés a zsé! 1978-ban kerestünk utoljára olyan sokat, akarom mondani olyan keveset, mint most. Közben a robotolásban tönkremegyünk, ki a rengeteg munkában, ki a rengeteg parazitizmusban.

Ebből a helyzetből a kormány által erőltetett kényszermunkával nem szabadulunk ki. Vissza kell állítani a munka szakralitását, ami alatt a fizetési csekken látható számot értem. Ami jár az jár és ha a multik nem adják oda szépszerivel a magyar nemzetet megillető zsozsót, akkor elvesszük erőszakkal.

Vagy ha már elvettük a multiktól, akkor a szupernyertesektől vesszük el. Mindegy, csak pénzük legyen.

Hiszen a tulajdonhoz való jog amúgy is kétes eredetű.

2 megjegyzés:

  1. KGB en nem ertem a kormanyt, ha el kell venni a zset, azoktol akik nem erdemlik meg, akkor miert idetlenkedtek az egykulcsos adoval?

    Mikor pedig ott volt a megoldas, a 98%-os ado. Csak azt rontottak el, hogy visszamenoleges hatalyura csinaltak. Hat mi a tokom ez a visszamenoleges hatalyu ado! A globalokomprador velemenyterrorista talan megjavult a fulkeforradalom hatasara es sirva a szakralis nemzet reszeve kivan valni*? Egy nagy lofaszt, csak rohog a markaba, szoval a visszamenoleges hatalyu ado nem eleg, a globalokompradror velemenyterroristak fizessenek szepen 99%-os adot eloremenoleges hatallyal is.

    *ha esetleg megis, akkor meg kezdheti torleszteni az adossagat, mondjuk 99%-os ado formajaban, eloremenoleges hatallyal 100 evig

    VálaszTörlés
  2. Bz249, a megmondas mar megtortent a temaban. Ez itt ni.

    Mondjuk ki nyiltan, hogy a globalobollerek berrabszolgai jol jartak az egykulcsos adoval, mikor pedig nekik bunhodni kellene a szipolyozas miatt.

    Nem jol van ez igy.

    Az meg kulonosen nem jol van ez igy, hogy a globalszivattyusok mellett a szupernyertesek is jol jartak, pedig ok eppenseggel lehetnenek a szakralis nemzet resze es a kisemmizett magyar nemzetnek kitehetnek a lovet a szupernyeremenyukbol.

    Eloremenoleges adoja nagyon tetszik. Ez kvazi jogallami modon oldja meg a magantulajdon problemajat, amely jog amugy is ketes eredetu.

    VálaszTörlés