2011. június 10., péntek

Baráti tűz

Megjött a parancs, a Vezér háborúba hív és én rögtön indulnék is. Mi következhetne egy forradalom után logikusan, mint egy háború? Hozomra azonban nem hiszünk már el semmit. Mielőtt felkapnánk a hátizsákot, lássuk csak, ki az ellenség?

Olvasom jobbról, olvasom balról, de a Birodalom hiányzik az ellenségek közül. Ott van a deficit meg a munkanélküliség bár őszintén szólva ki a francot érdekel a deficit meg a munkanélküliség, ha a magyar nemzeti igények ki vannak elégítve és mindenki megkapja, ami jár. De jó, legyen deficit és munkanélküliség, a léthazugságban élők redukált intelligenciája bonyolultabb igazságot nem tud befogadni. Az a sajnálatosan kevés felnőtt, aki ebben az országban él tudja, hogy deficit az egy teljesen imaginárius fogalom, valójában nem is létezik, de hiába magyarázom ezt 31 éve, csak a szűk elit ért meg engem.

Én a Birodalom ellen akarok harcolni. Az hol van az ellenségek listájáról?

31 éve tart a nemzet ontológikus létalapjainak elzabrálása a deficit elleni harc nevében. Eközben leépültünk anyagilag, elsilányosodott a faj (nevezzék ezt a libsik akár rasszizmusnak, ha egyszer ez az igazság) és hamis valóságokkal lettek tömve a fejek. Mondjuk ki: évről évre degradálódik a nép és ezért választásról választásra nagyobb idiótákat választ meg a kormányra, akik tesznek a szakralitásra.

Igen, Viktor. Jól hallottad. Ti hülyébbek vagytok, mint a Gyurcsány Feri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése