2011. június 8., szerda

Kontroll

Az egész kurvaország olyan, mintha egy bölcsiben lennénk. Nyáladzó kisgyerekek nyúlkálnak minden csillogó után és ha az a csillogó egy devizahitel, hát kurvaisten felveszik. Alig néhányan vagyunk felnőttek és bizony nem könnyű. Mondhatjuk ezeknek ezerszer, hogy nem szavazunk meg hazudozó populistákat, csak megszavazzák. Pláne, hogy az elődje is egy hazudozó populista volt, tehát ez a kölyökhad mocskos-biztosan megtalálja az ilyeneket.

Ahogy bölcsiseknek se jár az önrendelkezés, legfeljebb a kötelező alvás, úgy a hülyemagyarok is felügyeletre szorulnak. Egyszerűen nem elég felnőttek hozzá, hogy önmaguk döntsenek. Például ha a médiatörvény nem lenne, akkor olyan tartalmakon csámcsognának, amit csak eszmeileg felnőtt közönség fogyaszthat. Ezért kell őket az ilyentől elzárni ...

Bazdmeg. De mit is beszélek.

Nem, az előzőeket tekintsétek semmisnek. Éppen a médiatörvény mutatja, hogy milyen gyerekek törvénykeznek itten. Ezek kontrollálni akarták a szólásszabadságot, így önmagukat kellett kontrollálni a felnőtteknek Brüsszelből. A dolog eredménye az, hogy így a gyerekek viszont bármilyen tartalmat nézhetnek, még olyat is, ami nekem nem tetszik.

Nehéz kenyér a kontroll. De a lényeg az, hogy kontroll kell. Nem olyan, amilyet a gyerekek akarnak, hanem olyan, amilyet a felnőttek akarnak.

Vagyis olyan, amilyet én akarok.

8 megjegyzés:

  1. Nem tudom KGB, egy ilyen elburjanzo allami hivatalt, mint a mediahatosag egy europai ertelemben vett ertekkonzervativ elvi alapokon elutasit. Van persze olyan anyagi jellegu kompenzacio, amiert egy europai ertelemben vett ertekkonzervativ is elfogadja az allami beavatkozas szuksegesseget, a kerdes csak az, hogy a Fospumpabol kinezi-e az ember ezt.

    VálaszTörlés
  2. Bz249, tele van a faszom az ertekkonzervativokkal. Antall egy ertekkonzervativ volt aztan mire ment vele? Ket even belul megoltek a libsik, erti, fizikailag megsemmisitettek! En nem akarok igy jarni, ezert en is azt vallom: hit hard, hit fast, hit often. Ez egy kibaszott polgarhaboru, vagy ok, vagy mi. Es ne gondolja, hogyha ok gyoznek, akkor kimeletesek lesznek magaval.

    Fogja tehat a gyalasot, aztan lapatoljon buzgon. Ha jon egy geco, akkor meg vagjon az arcaba vele. En addig a geppuskaval kaszalom oket.

    VálaszTörlés
  3. Csak a nemelitek kedvéért jegyzem meg, hogy minden európai értelemben vett IgaziElit tudja, hogy KGB valójában törvényhozásra gondolt, amikor törvénykezést írt...

    Dr. Paálpuszthay

    VálaszTörlés
  4. Ki ez a faszkalap kakan csomot kereso, csak nem a jogaszkormany egy csinovnyikja?

    Ha en torvenykezest irok, akkor ugy van jol. A felnottek ertik, a gyerekek meg mehetnek vissza tologatni a csillogo devizahiteluket.

    VálaszTörlés
  5. KGB: itt hivnam fel a figyelmet arra, hogy Jackie Fisher ezt nem igy mondta, hanem ugy, hogy hit first, hit hard and keep hitting.

    Ennek amugy sokkal tobb ertelme is van, mert nem reaktiv, hanem proaktiv (hit first) es egeszen a vegso gyozelemig vegigviszi a dolgot (keep hitting).

    VálaszTörlés
  6. Maga szanalmasan tudatlan az angolszasz mondasok teren.

    Forras

    Kulonosen felhivnam a figyelmet a Leyte-oboli bekezdesre.

    The same attributes that made Halsey an invaluable leader in the desperate early months of the war, his desire to bring the fight to the enemy, his willingness to take on a gamble, worked against him in the later stages of the war. Professor Samuel Morison of Harvard University, cited as the country's most prolific naval historian, termed the Third Fleet run to the north "Halsey's Blunder".

    VálaszTörlés
  7. Ugye nem gondolja, hogy egy izgaga, noname pocs, mint Halsey osszemerheto lenne egy First Sea Lord-dal, aki nem mellesleg Kilverstone baroja is?

    Ja es:

    "He had a huge influence on the Royal Navy in a career spanning more than 60 years, starting in a navy of wooden sailing ships armed with muzzle-loading cannon and ending in one of steel-hulled battlecruisers, submarines and the first aircraft carriers. The argumentative, energetic, reform-minded Fisher is often considered the second most important figure in British naval history, after Lord Nelson."

    VálaszTörlés
  8. Leszarom a rangjait. Odacsapott ez a maga Fisher-e, amikor zengett az eg vagy nem csapott? Egy irodapatkany, aki volt a maga Fisher-e.

    VálaszTörlés