2011. június 20., hétfő

A Pantheon lángjai

Nézzétek, nemzettársaim, nézzétek mindkét látható és a belső szemetekkel is! Lángol Görögország, az európai kultúra bölcsője, lángol a nagyszerű Pantheon, utolsó falat pitájuktól megfosztott páriatömegek özönlenek a görög utcákon és emelik ujjukat a birodalmi centrum felé: hát már semmi sem elég, hát már mindenünket el akarjátok venni? Mit adunk a kisdedeinknek, mit töltünk a tőletek (hitelbe!) vásárolt Volkswagen Golf tankjába? He? Mit?

A Birodalom hallgat. A globalobölléreknek kiadták a parancsot, amit nem vonhatnak vissza. Görögországot kijelölték megsemmisítésre és ne legyenek kételyeink: utánuk mi következünk. Ahogy Görögországban elveszik a benzint a Volkswagen Golfból, úgy nálunk is kibelezik majd a gépkocsik tankját a lelkiismeretlen hentesek. És azt hiszitek, tiltakoznak majd a bővített újratermelés legkisebb esélyével sem rendelkező tömegek? Kábán még a globáldisznó sem tiltakozik, a globálmédia szennymocskával elandalított proliktól aztán várhatjátok a felkelést. Mint a vágóhídon, előbb az altatótabletta, utána a belezés!

Milliárdok termelnek egy marék rizsért. Ez rendíti meg a Birodalom alapjait, amelynek urai kénytelenek a legvégső eszközhöz nyúlni: kiszorítani a szuszt is az átlagemberek pénztárcájából, mert kell a milliárdoknak a marék rizsre. Ezért kell elvonni a közösből, amely közösben emiatt nem lesz forrás a nemzetmagyarok bővített újratermelésére. A sírt, hol egy nemzet süllyed el ... eh, nem tudom folytatni, elszorul a torkom.

Ja, persze a zsidóknak nincsenek ilyen gondjaik. Ők megkapják majd a kiirtott görögök földjét, meg aztán a mi földünket is.

3 megjegyzés:

  1. Kérdezem, mit tudunk mi felajánlani, hogy lecsillapítsuk a globálkarvalytőke étvágyát? Csepelt?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a görögök azért süllyednek el, mert szeretnek jól élni, pihenni ellenben a munkát nem.

    VálaszTörlés
  3. Ha elveszítette a kardját, és talált helyette egy husángot, hiába hadonászik vele ugyanúgy, attól a husáng még nem kard.

    VálaszTörlés