2011. június 5., vasárnap

Jófejek

Egyik szemem sír, a másik nevet. A rendőrök most aztán jól beintettek a kormánynak! Öröm látni a sok öntelt, nagyképű fideszest, ahogy palotáikban rettegnek a felgerjedt népharag miatt. Másfelől viszont hányni tudnék, amint itt holmi érdekvédelmi összefogás van kialakulóban. Mintha Marx korában lennénk, bazdmeg.

Sorjában, Bertalan, a szakszervezetizmus ekézéséről majd a végén.

Tehát az öntelt, nagyképű fideszesek. Elmondanám nekik innen a blogom katedrájáról, hogy nem kellene a palotáikban rettegniük, ha őszintén, arcba bevallották volna 2010 mámoros Magyar Tavaszán, hogy lehet abbahagyni az örömködést, továbbra is az Egy Program van. Nem vallották és most jöhet a hímeshám. Pedig még most is kiállhatna az Orbán, hogy Kóka&Bokros for President. Van ennyi vér a pucájukban? Nincsen, mert gyáva hazugok. Ennyit a fideszesekről.

Akkor most a rendőrökről. Jól csináljátok, fiúk-lányok, mutassátok meg nekik! Ne hagyjátok, hogy elvegyék a pénzeteket a gecók. Ami jár, az jár, 110 ezer nettóból hideg vízre se telik a mai nehéz viszonyok között. Hogy mást ne mondjak, mediterrán hangulatú házamban (fizette: a képmese projekt) télen én se voltam képes fűteni a medencét, a megszorítások nekem is húsba vágnak.

Viszont.

Nehogy ám ebből valami avéttos munkásmozgalmi szarság legyen, az olyan XX. századi! Mondjatok fel mind. Aztán meglátjuk, a fideszes gőg talál-e új rendőröket hamarost.

Én is így szoktam fizetésemelést kérni, nekem eddig bevált.

2 megjegyzés:

  1. A fegyveres erők tagjainak a rendszerhűséget a kommunista kormányok korkedvezményes nyugdíjjal hálálták meg. Ma már nincs kommunizmus, az a szolgálat sem annyira lélekölő (anyádat mégsem kell azért megregulázni.)

    VálaszTörlés
  2. Hajdul, tokmindegy, miert kaptak a juttatasokat. Mennyit fizet ma ertuk a Piac? Hat nem sokat. Lepjenek ki, majd megtudjak, mennyi az igazi aruk.

    VálaszTörlés