2011. május 26., csütörtök

Zuzmó

Tökmagot rágott és nem volt a szemében semmi.

Hátra kellett hőkölnöm. Az értelemnek a szikrája sem volt felfedezhető a viselkedésében. Egy barlangi zuzmó pont így rágja a tökmagot, ennyire vegetatívan, ennyire kifejezéstelenül.

Hátráltam két lépést és majdnem átestem egy másikon. Ugyanaz az értelem nélküli tekintet, ugyanaz a zuzmóság, ugyanaz a tökmag.

Százával voltak körülöttem. Hirtelen látomásom támadt, úgy éreztem, hogy a zuzmószőnyeg betakar és kioltja a bennem világító fényt.

Elitek! Ne hagyjuk, hogy a zuzmók döntsenek az igazán fontos dolgokról! Kapják meg a tökmagjukat, majd mi, a szűk elit tudunk a Szent Koronáról és a szakrális kormányzásról! Ezek túl fontos ügyek ahhoz, hogy a vegetatívokat akár csak megkérdezzük róluk.

2 megjegyzés:

  1. Az a baj ezekkel a zuzmokkal, hogy befolyasolhatok. Tegnap esetleg a szakralis velemenyt hallgattak meg, viszont tegnapelott meg a globalokompradoroknak csapoltak. Hogy holnap mi lesz, azt meg a jo eg tudja, mert a zuzmo-gondolkodasmod (ha egyaltalan gondolkodnak) kiismerhetetlen.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon konnyen kiismerhetoek ezek a zuzmok. Ha van tokmag, csapolnak. Ha nincs tokmag, kopkodnek.

    A baj azzal van, hogy ezeknek semmi se eleg. Holnap talan nem elegszenek meg tokmaggal es Lancia Thesis-t kezdenek kovetelni.

    Megiscsak a korbacs lenne a legcelszerubb, de a halodo Europai Unioval nem lehet ...

    VálaszTörlés