2011. május 3., kedd

Megszopjátok gecók!

Hát Pondrókáim,

én ma nagyon boldog vagyok, úgyis, mint européer hazafi és úgy is, mint alacsony szemüveges elitértelmiségi. Mert az USA ezt most miattunk alacsony szemüveges elitértelmiségiekért tette. Beszólt neki ez a langaléta szakállas, aztán pikk-pakk alig tíz év és kicsengették a seggfejt.

Mások persze összevonhatják a szemöldöküket, hogy mi volt ezen tíz év. Mintha az olyan sok idő lenne bakker. Igen ez azt jelenti, hogy az USA-nak van türelme, éppen ezzel kerekedik felül a sok köcsög civilizálatlan izomagyú állaton, mint pl. a Fospumpa. Teszem hozzá a Fospumpa még csak nem is magas, mint ez az arab volt. De lám mire, ment vele, hogy 193 centi, csak sokkal könnyebb volt eltalálni a kommandósoknak. Nem véletlen, hogy én is mindig női avatárokat használok a lövöldözős játékban, és semmi köze nincs hozzá, hogy csak így láthatok közelről női testet.

Na de vissza a kákán is csomót keresőkre, hogy aszoggya mennyi emberéletbe és pénzbe került, amíg ezt a burnuszos faszkalapot leterítették. Igen bazmeg, az USA egy háromszázmilliós és kibaszott gazdag ország, amelyik bármikor megteheti, hogy egy ilyen nímandra, mint mondjuk a Fospumpa és a Fityesz névvel illetett mókusőrsére rászán sokszázezer katonát és annyi pénzt, amennyit ti el sem tudtok képzelni. Én persze igen, mert én elitértelmiségi vagyok. De tudjátok mi a legjobb, hogy az USA-ban ennek ellenére még mindig van bőven zsé, hogy újabb képmese részeket rendeljenek. Csak ez a suttyó világvégi ország a suttyó világvégi szabadságharcával. Itt van ez a pusztulat, de nem baj, mert most, hogy ezzel civilizációban visszamaradott hülyevallásossal végre végeztek elkezdhetik szervezeni a következő hülyevallásos civilizációban visszamaradott marha levadászását. Csak tíz év, ennyit kell kibírni.

3 megjegyzés:

  1. Én még azt is gondolom, hogy a sokkal praktikusabb egy mindennapi életünkben jelen levő mindenhatót imádni, mint egy elképzeltet. Hozsánna néked, Amerikai Egyesült Államok!

    VálaszTörlés
  2. Teljesen igaza van KGB. Hany hadosztalya is van a Vatikannak, ahogyan azt mar egy masik elitertelmisegi korabban megfogalmazta. Persze a hadosztaly helyett itt most intelligens bombat kell erteni.

    VálaszTörlés
  3. Ne becsüljük le a szellemi hadosztályokat, de azért egy Navy SEAL-ekkel megtámogatott Carrier Group ellen hiába animálnak. Hozsánna neked, CVN-76!

    VálaszTörlés