2011. május 23., hétfő

Ain't no grave

Bazdmeg, elitek, nem bírok magammal. Újra beszopták a hülyevallásosak, csontra, gyomorig. Én nem is tudom, hogy bírják ki. Indáznak, nyomulnak, magyaráznak, aztán amikor szinte már-már elkezdenének hinni nekik, akkor jön egy újabb pofáraesés.

Elmaradt az ezévi elragadtatás. A hülyevallásosok nem mentek semmiféle égbe, hanem itt maradtak velünk, normálisakkal. Csak sokkal nyomorultabban érzik magukat most, mint mi, akik tudtuk, hogy sose lesz jobb.

Ilyenek jönnek a távoli Amerikából.



Na pont erről van szó. A vallásos métely így terjengőzik. Hogy majd lesz holmi harsona és a sír nem fogja visszatartani a felemelkedéstől. Hát jó, ha megtudjátok, papucsállatkák, hogy deigenis. Ott fogtok feküdni 6 láb mélyen, akárcsak mi és férgek fogják járni a maradványaitokat, akárcsak a mieinket. Nem lesz harsona, ha lesz is, nem fogjátok hallani a szétrohadt füleitekkel, ha meg is hallanátok, a föld visszatart majd.

Nem lesz nektek jobb. Nincs Isten. Ez orvosilag bebizonyított tény.

Ezt a vonalat logikusan végiggondolva eljutunk oda, ahová az EU már fényévekkel korábban: hogy az abortusz jobb az örökbeadásnál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése