2011. november 10., csütörtök

Világvége

Elképesztő összegek folynak ki a zsebemből a havi törlesztésre, a benzinkútnál, a villanyszámlára, a néprabló multiboltban. A minap egy különösen húzós teszkóvásárlás után elgondolkoztam, hová vándorolnak ezek az összegek. A globális véleményhatalom megtiltja a kérdés feltevését is, de mégis vennünk kell a bátorságot. Hová lett az a 11945 Ft, amit most fizettem a benzinkútnál? Nem úgy tűnik, hogy a benzinkutasok vagy akár az oroszok olyan remekül élnének. A 11945 Ft-om nem látszik meg rajtuk. Ha pedig rajtuk nem látszik meg a kifizetett rettentő összeg, akkor csak egy lehetőség marad.

Valahol egy Pénzzabáló megeszi a befizetéseinket. Ha ez nem így lenne, akkor valakik jobban élnének ezen a világon. Jobban pedig senki sem él, kivéve talán a kínaiakat, de hát náluk nem lehet a Pénzzabáló, hiszen a kínaiak a Nyugat deszakralizációja helyett a tradicionalitás szakralizációjában élnek.

Ők tehát nem lehetnek. Akkor pedig nem marad más, mint hogy a Birodalom költi el valami olyan rettenetes dologra, amit nem is sejtünk. Talán egy, a bálnákat és a magyar öntéstalajt elpusztító újfajta laposelemre vagy egy világevő sárkányra.

Ehhez kell nekik az adósság. Mit lehet tenni?

Ötféle dolgot.
 • Visszafizetni az adósságot egyszerre. Ez képtelenség, annyi pénz nincs a világon, mint ami a mi adósságunk. Az egész ország nem ér 150 milliárd dollárt.
 • Nem fizetni egy fillért se. Ezt lehetne az egri hősökkel, de a jelenlegi elkorcsosult, lerabolt roncsmagyarság nem képes ilyen megpróbáltatások túlélésére.
 • Megkérni őket, hogy ne kelljen fizetni. Erre nemet mondtak.
 • Várni, hogy ők ajánlják fel, hogy ne kelljen fizetni. Arra várhattunk.

Mivel mindezek nem sikerültek, csak egy lehetőség maradt (mert azt, hogy csendben, rinyálás nélkül törlesztjük a hiteleket és igyekszünk újakat nem felvenni, felháborodva elutasítom). Az egyetlen kiút a világvége. Ha az egész világ összeomlik, akkor az adósságunk is összeomlik vele együtt.

Megpróbáltuk a szabadságharcot, az a muhi csatához vezetett. Őseink példáját követve most meg kell bújnunk a mocsárban és várnunk az elkerülhetetlen világvégét.

Ami a világnak egy nagy szívás, az nekünk egy nagy lehetőség.

6 megjegyzés:

 1. Miért pont a muhi csatához vezetett a szabadságharc?
  ----
  Más: mit kell beállítani ahhoz, hogy értesítést kapjak, ha itt történik valami (pl. új hozzászólás érkezik egy bloghoz).

  VálaszTörlés
 2. Múltkor idősebb természettudósokkal volt módomban ebédelni. Neves szakember mind. Az egyik kifejtette, hogy OV nem elég bátor és határozott a külföldi tárgyalásokon, azért nem tudja elérni, hogy nekünk is felezzék meg az adósságunkat.
  Na most ha ő ezt gondolja, akkor mit gondolhatnak a nála képzetlenebbek?
  ---
  Speciel Bogár professzor úrról két ízben hallottam a Tirpák blog megismerése előtt. Az első egy gázszerelő volt, aki a jobbikra való szavazásra biztatott engem, és eközben idézett a Professzor Úrtól. A másik pedig egy lelkes MSZOSZ aktivista, aki olyan áhítattal ejtette ki a nevét, hogy egészen elbizonytalanodtam.

  VálaszTörlés
 3. A muhi csata egy példa a szakrális történelmünkből, amikor direkt huszárrohammal nem értünk célt. Mint most a bankok esetében. Ez esetben népünk hagyományai azt diktálják, hogy megbújjunk a mocsárban és várjuk, hogy az Ellenség végezzen saját magával. Ami ugye a tatárok esetében is bekövetkezett.

  Szerintem van jobb alul ez a "Feliratkozás a webhelyre" opció (én még nem próbáltam).

  VálaszTörlés
 4. Orángután, László, a Professzor küldetése az, hogy népünk fogjon össze a közös Ellenség ellen és ne acsarkodjon egymásra jobb- és baloldal képében. A megosztottságból csak az Ellenség húz hasznot! Se nem jobb, se nem bal, szakrális és magyar!

  VálaszTörlés
 5. Csak a globálkomprádorok által deszakralizál tömegek nem tudják, hogy a világvége a legnagyobb létontológiai tett.

  VálaszTörlés
 6. A legnagyobb letontologiai tett felismerni a Vaskor hiabavalosagat es visszaterni a termeszetesen szakralis gyokerekhez. Ker egy kis butyokmagot? Szakralis es bio, rajta van a zacsin.

  VálaszTörlés