2011. november 20., vasárnap

Most még megadhatjátok magatokat

Jó hírt hozok az Ellenállás tagjainak: biztos forrásból tudom, hogy a nyugati tankok már a hegyeshalmi határátkelőnél járnak és hamarosan felmentik a szabadságharcosokat. Most már tényleg csak néhány órát kell kibírni és lesz baráti tűzerő meg csokoládéosztás.

Mielőtt azonban visszamennétek a lövészárokba, még egy lelkesítő információt osztanék meg veletek.

Most már teljesen biztos, hogy Bajnai Gordon, régi mecénásom, kormányzott jól. Ebből az következik, hogy mindenkit, aki bármilyen módon segítette a Fidesz nemjólkormányzását le lehet csukni. És le is fogjuk csukni, mihelyt a tankok megérkeznek. Ami bármely pillanatban várható, állítólag már az M1-esen száguldanak Budapest felé.

Most mehettek vissza a tűzvonalba. Ne feledjétek átkiabálni az Ellenségnek, hogy aki megadja magát, az elkerülheti a börtönt.

A többieknek nem tudok semmit se garantálni.

2 megjegyzés:

  1. Ugyan KGB nincs magának egy hadosztálya se, azok a tanok csak átvonulnak a hülyearabok/perzsák irányába, nem érnek rá magával játszani.

    VálaszTörlés
  2. Annyi időre pont megállnak, hogy szétlőjék a seggét, maga gátlástalan fidesznyik. Talán már ott is vannak a kertek alatt. Nyissa ki résnyire az ablakot és hallgassa rémülettel, hogyan dübörgünk én meg a tankok.

    VálaszTörlés