2007. július 5., csütörtök

Hülyeország címere

Az egyik előtted áll a boltban, amikor kenyeret vásárolsz és bankkártyával akar fizetni, tíz percre feltartva ötven embert. A másik elsuhan melletted a villamoson az ellenőr elől menekülve. A harmadik hálapénzért nyújtja a markát a foghúzás előtt. Ismeritek őket, ott vannak mindenütt. Pondrók, százlábúak, vérszívók, a kollektív IQ-szint lefelé tornázói.

És mind felismerhetitek őket a jelvényükről. Erről ni.


Ez a népszerű képecske tartalmaz értelmezhetetlen történelmi, klerikális és royalista jelképeket. Galandféreg barátaim! Nem sok ez így egy kicsit? Ez a sok sületlenség egy rakáson ugyan mi a szart jelent? Most én azt értem, hogy übermagyar lelketeknek kell valami szimbolikus tudatmódosító szer, valami olyasmi, mint a csillogó bugyi a Gay Pride-on, az is egy kisebbség meg ti is egy kisebbség vagytok. Ne halmozzátok azonban már ennyire, hát ez olyan, mint amikor egy Passat-ra a sötétített üveg és az alufelni mellé még sportkipufogót is szerelnek, túlzás, na! Nincs értelme, történelmietlen, röviden szólva agyatlanság, persze mit is keres az agy a képben, a papucsállatkának olyan nincs, de ezek a szimbolikus galandférgek még annyira se fejlettek, mint egy papucsállatka. A papucsállatka tudja, hogy zabálnia kell aztán kuss a neve, de ezek hörögnek is, agy nélkül hogy csinálják, nem is értem.

Kezdjük tehát a virtuális történelemórát, ha már az általános iskola nem dolgozik a kezem alá.

Az ott bal oldalon egy árpádsáv volt, kedves hülyemagyarok. Mi a faszt jelképez ez? Semmit. Történelmileg be van bizonyítva, hogy semmit se jelképez, talán csak egy-két királyt, de mit érdeklik a királyok a zsellérgyerekeket? Nem érdeklik, kukába a sávokkal. Köztársaság van és annak milyen színű a zászlója? Nem mondom meg, nézd meg a képet.







Most nézzük a jobb oldalt.



Elmondom a történelmileg képzetlen mélymagyaroknak, hogy a három domb a Tátra-Mátra-Fátra hegyeket jelképezte. Bazdmeg. A Tátrát, amikor a legnagyobb turistalátványosságunk a Hortobágy. Hülyegyerekek, a három dombból már csak a Mátra van meg, az se a legnagyobb a három körül. Sokkal közelebb áll a valósághoz, ha csak a legkisebb dombot hagyjuk meg, a több legyen lapály, mert ez már csak ilyen lapos mocsárország. A keresztet eltűntettem, erről most többet nem is írok, csak felidegesíteném magam a témán. Magyarország nem keresztény ország, a keresztények pedig csak egy kisebbség, világos? Nincs helyük a címerben.

És most tegyük fel az egészre a koronát.

Korona, bazdmeg. Mindenek a tetejébe. Ráadásul egy ferde kereszttel. Tudjátok, minek a szimbóluma volt a ferde kereszt? Nekem fogalmam sincs, de tuti valami olyasminek, aminek köze volt a vészkorszakhoz és/vagy nem vállalható fel egy zsellérgyerek számára. Korona az néhány szaros királyt jelképez, akik úgy törölhetők a magyar történelemből, hogy nyomuk se marad. Jó, még néhány történelemkönyvet át kell írni, de ami késik, nem múlik. Korona el, helyére kell valami, ami hamisítatlan magyar vívmány, valami, amire büszkék lehetünk. 1956 legnagyobb vívmánya kell oda. A szebb jövő szimbóluma. Kádár János, senki más. Az Öreg biztos nem engedte volna, hogy az arcképét tegye oda a hálás utókor, de a sör rá utal. Örökre, míg világ a világ.

Na, ilyen szimbólumot lehet kitenni. Ez történelmileg helyes, sőt előremutató. Szemben az elsővel, aminek semmi értelme nincs. A sülthülyék most már kitörölhetik az agyukból a fasz, értelmetlen történelmi szimbólumokat. Örülök, hogy segíthettem.

5 megjegyzés:

  1. 30 megjegyzés
    Ablak bezárása Ugrás a megjegyzésűrlapra

    Blogger Prosztó M. Beléndek írta...

    de szép is ez

    2007. július 5. 13:07
    Törlés
    Névtelen lovasíjász írta...

    Ilyen ellen biztos van valami törvény. Ha nincs, akkor majd elkapunk mi, Kovátsch Gamma.

    2007. július 5. 13:22
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Köszike, Prosztó. Meg kellett már mondanom az Igazságot ezeknek az ázalékállatkáknak.

    2007. július 5. 13:31
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Lovasíjász, egybites agyadat minek hoztad ide? Kimoderállak, mint a szart, ha tovább ugatsz.

    2007. július 5. 13:31
    Törlés
    Blogger Höndör B Margit írta...

    Helyesírást javíthatom?í:)P

    2007. július 5. 13:53
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Nincs helyesírási hiba. Én sose vétek ilyet. Csak a történelmet nem ismerő übermagyarok hibáznak. Mert a magyar lelkük nagy, de írni azt nem tudnak helyesen.

    VálaszTörlés
  2. Nincs helyesírási hiba. Én sose vétek ilyet. Csak a történelmet nem ismerő übermagyarok hibáznak. Mert a magyar lelkük nagy, de írni azt nem tudnak helyesen.

    2007. július 5. 14:17
    Törlés
    Blogger Höndör B Margit írta...

    Hö.
    Akkor javítsa ki maga azt a sziNbólumot az utolsó előtti mondatban.
    Legalább hosszú í-vel írta volna, annak volna értelme!

    2007. július 5. 14:59
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Ha bele akar kötni valamibe, akkor nyissa ki a szemét. Szimbólum van odaírva. Már olvasni se tud? Hülyemagyar.

    2007. július 5. 19:26
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    az ien faszfej antimagyar zsidokat utalom mint te akinek nincs szellemi moralja es erkolcse te f@sz az iet valamikor lefejeztek a magyarsag szent jelkepenek sarbatiprasaert! ennyit tudsz te seggarc

    2008. március 18. 17:05
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Remélem tisztában vagy vele, hogy ha megtudjuk hol és merre vagy, találkozunk, és azt nem éled túl.

    2008. május 11. 1:57

    VálaszTörlés
  3. Remélem tisztában vagy vele, hogy ha megtudjuk hol és merre vagy, találkozunk, és azt nem éled túl.

    2008. május 11. 1:57
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Hö, most látom csak hogy ez itt humor vagy írónia akar lenni, Árpád apánk ellen?
    Fel kéne tüntetni, mert a magamfajták nem értik meg. Hiába, másfél bites agyam van. Elnézésteket kérném.

    2008. május 12. 2:48
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Latom, olvasod a Reakcio blogot, kedveskem.
    Vedd eszre, hogy a masodik - brahibol irodott komment - pont ugyanaz, mint a tied. Ennyire kiszamithato vagy. Ami embernel rossz.

    2008. május 12. 10:53
    Törlés
    Névtelen Névtelen, de nem az első és nem is a második, hanem a harmadik írta...

    Hm, igazából én írtam a mű-bocsánatkérést, hátha az igazi, eredeti, egyetlen "Névtelen" visszajön és valóban elszégyelli magát.
    Elnézést, Bertalan, a fogatlan pankrátorkodás vagy fogadatlan prókátorkodás miatt. De féltem magukat. Fospumpa emberei a Google-nél is ott vannak. Tudom.

    2008. május 12. 13:51
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    1995. évi LXXXIII. törvény

    A címer

    11. § (1) A nemzethez tartozás kinyilvánítása céljából magánszemély a címert és a zászlót (lobogót) az e törvényben foglalt korlátozások megtartásával használhatja.

    12. § A nemzeti jelképek használata során meg kell őrizni azok tekintélyét.

    Tőlünk demokratikusabb, valamint kevésbé demokratikusabb államokban büntetik, amit tettél.
    Örülj neki, hogy nálunk következmény nélkül megteheted.

    2008. július 13. 23:26
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Még valami:

    BTK - 1978. évi IV. törvény

    Nemzeti jelkép megsértése

    269/A. § Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

    Tudom: lesz@rod.

    2008. július 13. 23:30
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Ez még viccnek is rossz, nem bocsánat, szánalmas volt. Történelmi ismereteid nyilvánvaló hiányosságain túl már csak alpári modorod és erőszakosságod a felháborítóbb. (Helyesírásod hibátlan mivoltának szappanbuborékját pedig csupán keresztényi jóindulatból nem pukkasztom ki, tegyen csak boldoggá ez az illúzió.)
    Az ilyesfajta "humor" (mert bizony a fajtád szereti így definiálni a nemzeti jelképek meggyalázását) más országokban igen súlyos következményekkel jár. Súlyosabbakkal, mint egy évig terjedő szabadságvesztés, közmunka, vagy pénzbírság. Remélem hamarosan a hazai állapotok is tükrözni fogják ama felvilágosultabb országok szigorú törvényeit, hogy a hozzád hasonló semmirekellők is megtanulják (ha már neveltetésük során nem sikerült): mindennek van határa.

    2008. augusztus 14. 10:45
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Ízlések és pofonok ... kinek kisebb , kinek nagyobb! Te biztos qrva nagyot kaptál és a fal akkorát adott vissza, hogy agyhely rászkódást kaptál
    Hülye tudatlan gerinctelen barom valami vagy (és akik veled egyetértenek)
    SZÁNALMAS

    2008. október 15. 14:27
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Az ember egy kicsit nem figyel oda és redves galandférgek kommentelnek a blogba? Ez a két névtelen itt fentebb! Hígagyú kretének vagytok, hordjátok el a bűzös írhátokat, ez egy elitblog!

    Egek, mennyi faszfej szól be az interneten. :-(

    2008. október 25. 22:15

    VálaszTörlés
  4. Az ember egy kicsit nem figyel oda és redves galandférgek kommentelnek a blogba? Ez a két névtelen itt fentebb! Hígagyú kretének vagytok, hordjátok el a bűzös írhátokat, ez egy elitblog!

    Egek, mennyi faszfej szól be az interneten. :-(

    2008. október 25. 22:15
    Törlés
    Névtelen hálátlan hozzászóló írta...

    Ha már ilyen okos vagy, akkor nézz utána esetleg, hogy miért ferde a kereszt a koronán, redves galandféreg.

    2008. november 6. 22:30
    Törlés
    Blogger Márton írta...

    Hogy Te mekkora egy faszkalap vagy... XD Hihetetlen, hogy élnek ilyen buta, és elvakított emberek, mint Te! Még sok ilyen értelmes, és szórakoztató írást kívánok neked, mint ez, mert én jót mulattam a hülyeségeden miközben olvastam! Gratulálok...

    2008. december 18. 14:16
    Törlés
    Blogger Enkidu írta...

    Minél több ilyen tetves liberális zsidóra volna szükség, mert annál gyorsabban fog bekövetkezni az új soá.
    Holokauszt2.0, avagy zsidók újratöltve (a gázkamrában)

    mert hiszen, ha neked, lehet, te tetves metéltfaszú, horgasorrú, büdös, biboldó patkány, akkor nekünk is lehet a ti szánalmas múltatokon viccelődni.

    :) :) :)

    2009. február 14. 18:42
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Pulitzer díjas, elmebeteg...

    2009. február 16. 1:27
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    tulajdonképpen te egy gyökér fasz vagy erre nicns mit mondanom csak anyit hogy Magyarok Istene az ilyenketöl ments meg minket könyörgöm! ÁMEN! amugy te melyik elmegyógyintézetböl szabadultál? de van számodra egy jó honlap SZÁNALOM.COM

    2009. március 26. 17:31
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Kovátsch Gamma Bertalan

    Szemtől szembe mond el ezeket valakinek, kíváncsi lennék mi történne. Látszik hogy te is egy rohadt ÁVH-s vagy, azt hittem már kipusztultak. Na de ami késik nem múlik és ezt mond el a kedves apukádnak is, - ha már van egyáltalán - hogy milyen szép dolgokra tanította hőn szeretett fiát. Bár ezen "veszekedni" értelmetlenség, nem akarok lesüllyedni a szintedre jajj, azt kéne még.

    2009. április 5. 16:49
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Ezzel csak saját hülyeségedet és tudatlanságodat mutattad be.
    És egyetértek azzal aki szerint ezt mondd el egy MAGYAR embernek szemtől szembe lehetőleg egy Kárpátia koncerten és meglátjuk mi történik.

    2009. április 5. 21:42

    VálaszTörlés
  5. Ezzel csak saját hülyeségedet és tudatlanságodat mutattad be.
    És egyetértek azzal aki szerint ezt mondd el egy MAGYAR embernek szemtől szembe lehetőleg egy Kárpátia koncerten és meglátjuk mi történik.

    2009. április 5. 21:42
    Törlés
    Névtelen Kalap Úr írta...

    Kedves Bertalan!
    A szóhasznűlatodból kitűnik, hogy nevelő célzatúnak szántad ezt a bejegyzést. Amennyiben, a pedagógus a gyerekeket úgy próbálja oktatni, nevelni, hogy közben megalázza, üti, veri őket, semmire sem megy vele. Példát kell mutatni és a helyes irányon járni. Te magad is megtagadtad a magyarságod, amikor elkezdtél indulatosan fröcsögni. Tehát, ha akár egy emberet is szeretnél a saját gondolataid szerinti irányba terelni, akkor célszerű barátságosabb hangnemet ütni. Mellesleg a 'bazdmeg' helyesen: 'baszd meg'.

    üdv: Levente

    2009. augusztus 3. 18:58
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Kedves Bertalan,én nem haragszom rád az okfejtéseid miatt,hiszen te is csak egy vagy a sok közül aki a net mögé rejtőző nagyszájú gyáva firkász közül. nem ártasz és nem is használsz ezzel senkinek,mert kiállni és küzdeni az eszmédért soha nem mernél,ha arra kerülne a sor hogy harcolni kell,belepréselnéd magad az egérlyukba is félelmedben.Csak idő kérdése,és felderítik majd erre kiképzett emberek a hollétedet,és az esti hírekben fogják bemondani hogy hol találtak rád golyóval a fejedben.Addig is minden jót!

    2009. október 19. 17:08
    Törlés
    Blogger nubylafew írta...

    tuti van valami szanatórium, ahol evő, szaró, pofázó háromszögben sínylődő véglényekből csinálnak alvó, vegetáló véglényeket...nos oda még az anyád is gond nélkül beutalna kedves - most puskáznom kell - bertalan!

    2010. március 7. 16:58
    Törlés
    Névtelen Névtelen írta...

    Ki ez az ocsmany fereg, aki ekkora aljassagot enged meg maganak? A jo kurva anyadat gyalazd, ne az en hazamat, te utolso pondro! Miert nem takarodsz el mashova, ha ez neked hulyeorszag meg hasonlok, te parazita?!

    2010. április 3. 13:12

    VálaszTörlés