2010. május 18., kedd

Bloggerek és trollok

Üdv ihheh a a Proxima Cehŧauri haŧodik bolygója körül kerihgő holdról, ahol a BZ722-es kvadrάhs galakŧikus bloggerŧalάlkozójάŧ ŧarŧjάk és bocs a furcsa beŧűkérŧ - az iŧŧehiekhek hihcs ujja, gohdolhi kell a beŧűkeŧ. Éh pedig gohdolhi csak a sok hülyére bírok, aki hem érŧ meg ehgem, ezérŧ a sok h beŧű. Érdekes, hogy a helyiek idehívŧάk ezŧ a sok kvadrάhslakóŧ, de ő maguk hem jöŧŧek el, άllíŧólag egy kicsiŧ fehhhordjάk az orrukaŧ. De ez hem is baj, akik viszohŧ eljöŧŧek, azok mihd hagyoh liberάlis jófejek, hogy mάsŧ he mohdjak, szerihŧük se léŧezeŧŧ Jézus. A nemliberálisok definíció szerinŧ nem leheŧnek bloggerek, őket ŧrollnak hívják.

Eliŧek, ŧudhoŧok kell, hogy mάshol sokkal rosszabb. Az Alfa Cehŧauri A 4. bolygójάh példάul a bloggerekhek hapohŧa le kell adhiuk 1500 sor dicsőíŧő kölŧeméhyŧ, külöhbeh hem kapjάk meg az azhapi levegőadagjukaŧ. A ŧau Ceŧih pedig az 573 hapos évből 320 hapig ŧarŧ a vadάszidéhy a bloggerekre, melyekhek agya kedvelŧ csemege, a kilőŧŧ bloggerek blogja pedig ŧrófeάhak szάmíŧ.

Orbάh Vikŧorhak legalάbb 3 és fél évig kellehe uralkodhia, hogy ilyeh szörhyű viszohyokaŧ ŧeremŧseh, de egy évig se lesz góré, meglάŧjάŧok. A rámuszíŧoŧŧ ŧrolljaiŧ pedig kicsinálom a picsába, ne is aggódjaŧok.

Hohhah ŧudom? Belehézŧem a jövőbelάŧó gépbe, ohhah. Ilyesmiről ŧi csak άlmodozhaŧŧok oŧŧ a Földöh, ami ihheh hézve egy ŧyúkszarhyi Mucsάhak se lάŧszik.

1 megjegyzés:

  1. Névtelen bauer írta...

    Ez egy igazi elitblogger tali lehet, még a neten sincs sehol említve, a Mester sem linkelte mert nincs is webkettes oldala muahah.

    Aldi azért van ott, szerencsére!

    http://w.blog.hu/2010/05/18/ich_bin_ein_berliner_6/fullcommentlist/1#c9873609

    2010. május 18. 21:34
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    Bauer, földi sárba ragadt mucsai maga. Álljon Nap körüli pályára, az a világfigyelő tető.

    A Rigelen az összes mértékadó blog a galaktikus bloggertalálkozóról szól. Földiek - eh, mucsai sárgolyó az!

    2010. május 18. 21:40
    Törlés
    Blogger Konzervatív írta...

    KGB!
    Milyen érzés Berlinben szembesülni az Open Society előnyeivel?
    Sok a proli ott is?Gondolom ott is vannak olyan köcsögök,akiknek nem a Piacra,hanem a német zászlóra merevedik.Bár gondolom még így is inkább maradna ott,mint jönne vissza Mucsára,hogy a szarban túrjon könyékig.

    2010. május 18. 21:58
    Törlés
    Névtelen Doomhammer írta...

    Udv HongKongbol, mink egy ev alatt laptolunk ossze egy akkora varost, mint maguk ezer ev alatt.
    Szebb is, jobb is, modernebb is. A Haladas eroinek itt a heye. Na jo, neha bezarjak vagy lelovoldozik a bloggereket, net meg nincs, de sebaj.

    2010. május 19. 5:38
    Törlés
    Blogger Kovátsch Gamma Bertalan írta...

    doomhammer, nagyon egyszeruen adaptalhato a modszer a haladas erdekeben. a trollokat kell lelovoldozni, a bloggereket pedig projektekkel megjutalmazni.

    orban persze erre is keptelen.

    2010. május 19. 6:48
    Törlés
    Blogger Konzervatív írta...

    Hong-Kong sosem lehet az Elit városa,ha a demokrata angolok nem tolták volna a fospumpát a helyi trollok arcába,akik hülyebuzi törzsi rítusokat éltettek,szar és hugyszagú prolik voltak,amik a progresszió nevében fel nem lettek világosítva a világ valódi állásáról.Doomhammer,hátrább az agarakkal,az igazi elit még mindig Európában van,gondoljon csak a francia vagy angol progresszívekre,azok aztán tudják mi a Haladás.Ezekhez az erőkhöz csatlakoztak tegnap a portugálok is.Mucsa ellen küzdeni kell és lehet,mint azt az Nyugat-Európai példák is mutatják...De a legnagyobb progi még is TGM haverom,aki a rendszerváltozáskor elhitette Scrutonnal,hogy olyan angolszász konzi,mint én,most pedig visszatért a valódi osztályharchoz.Ez ám a karrier.

    2010. május 19. 8:48
    Törlés
    Blogger Ferenczy A. Szidónia írta...

    KGB, ha zavarja, ami a szájában van, köpje csak ki bátran!

    2010. május 19. 10:40
    Törlés
    Blogger Lavrentyij Pavlovics Berija írta...

    Konzervatív, az igazi német köcsögnek nem a mostani német zászlótól áll. A kínaiak modernizálásáért pedig nem az angolok, hanem a Nagy Kormányos tette a legtöbbet.

    DH, a sárgák legalább jól megfizetik a megmondásait?

    2010. május 19. 18:40
    Törlés
    Névtelen Béla írta...

    Konzervatív:
    én találkoztam Scrutonnal személyesen, tök jó arc volt; ne bántsa!!

    egyébként meg a francia elit franciául beszél, ezért per definitionem nem lehet elit.

    2010. május 19. 20:22

    VálaszTörlés