2010. szeptember 27., hétfő

Itt a kapitány beszél

Jó hírem van mindenkinek! Ezentúl mindenki főzhet és ihat annyi pálinkát, ami belefér. Ezt elintézte a Fidesz, ha már extra adót vetett ki a nőkre és elvette a nyugdíjasoktól.

Az bezzeg nincsen benne a Nemzeti Pálinkaivás Nyilatkozatában, hogy drága a benzin és az élelmiszer is és ez ellen a kormány nem tesz semmit. Sőt, jövőre elveszik a szegényektől (különösen a nőktől és a nyugdíjasoktól) és odaadják a gazdagoknak (többségében fehér bőrű férfiak). Erre mondaná azt Sztálin, hogy ügyes, jól tanultál, Viktorom. Legjobb tanítványom.

Pálinka az lesz dögivel, hadd igya a nép, hadd nyomorodjon és kábuljon és ne vegye észre a fideszelvtársak luxuséletét. Milliós álomfizetések felül, vakulást okozó házipálinka alul. Hadd ne lássák a szavazólapot a megalázottak és megszomorítottak, hadd húzzák be a keresztet a Fideszre még akkor is, ha valójában torkig vannak a butító szeszekkel! Hadd higgyék, hogy míg ők a pohár fenekére néztek elkeseredésükben a magas adók miatt és amiatt, hogy elvettek tőlük, aközben a volán mögött ülők józanok.

Pedig nem. A Fidesz iszik ÉS vezet. És a vonat jött ...

16 megjegyzés:

  1. KGB, én a morgás helyett inkább szeszfőző berendezéseket árulok: "Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére!" (és közben keresd magad degeszre!).

    VálaszTörlés
  2. Berija elvtars, ez szanalmas. Maga hasznot huz a nep makonyozasabol? Maga helyett is szegyenkezem.

    VálaszTörlés
  3. KGB elvtárs, nem hallott még beszivárgásról? Belülről fogjuk szétrombolni a Fospumpa rendszerét (közben pedig gyűlik a mogyi a Kajmán-szigeteken).

    VálaszTörlés
  4. Hmm, pikans otlet. De az alkololmamorban fetrengo nep felismeri-e az osztalyellenseget? Mi van, ha az alkoholfuggoseg miatt arra szavaznak, aki a palinkaforrast megnyitotta nekik?

    Vagy arra gondol, hogy igerjunk nekik mi tobb palinkat? Es az elvekkel mi lesz?

    VálaszTörlés
  5. KGB: hany hadosztalya van az elveknek? Akkor meg?

    VálaszTörlés
  6. Itt most palinkarol beszelunk, nem hadosztalyokrol. Vagy ugy erti, hogy minden egyes palinkasuveg egy fideszdroid?

    VálaszTörlés
  7. Az alkoholfüggő szeretni fogja azt, akitől olcsón megkapta a pálinkafőző berendezést, így be tudunk épülni a helyi politikába. Mivel a hülyemagyarnak nem terem elég gyümölcs, ezért ezen a fronton is beszállunk a harcba.

    VálaszTörlés
  8. Berija elvtars, azt hallottam, hogy az Elenjaro Szovjet Tudomany eredmenyeinek felhasznalasaval sertes letragyabol is lehet palinkat kesziteni. Igaz ez a hir?

    KGB: a haboruban az nyer akinek tobb hadosztalya van. Ezen a szavazosdin meg az, aki tobb buta prolit tud bepalizni, hogy a partdroidjava valjon. Hagyja az elveit a fenebe. Meg kulonben is, amig a Fospumpa van Hatalmon, addig csak az o elvei tudnk ervenyesulni. A Hatalom az szamit, a tobbi meg nem.

    VálaszTörlés
  9. Bz elvtárs, mindenből lehet pálinkát készíteni, amiben van szénhidrát. Sőt: etilénből is lehet, bár ahhoz már nem elég a hülyejobber pincéje.

    VálaszTörlés
  10. Bz249, nem értem, hogy jönnek a hadosztályai a pálinkához. Itt pálinkáról van szó. Rengeteg pálinkáról. Nem hiszem, hogy itt a pálinka fegyver lenne, inkább politikai erőforrás, amelyet a küzdőfeleknek minden áron birtokolniuk kell.

    VálaszTörlés
  11. Berija elvtárs, szeszt lehet mindenből készíteni, amiben szénhidrát van. Pálinkát csak gyümölcsből lehet készíteni.

    VálaszTörlés
  12. Viszont akkor miert Fasizalta (mert ugye a Fidesz az nem Liberalizal) a Fidesz a Palinkafozest? Igy a prolik hozzajuthatnak a sajat palinkajukhoz, nem eppen monopolizalni kellene a dolgot es elkobozni a proliktol az illegalisan birtokolt palinkat?

    VálaszTörlés
  13. KGB elvtárs, Ön is átvette ezt a mucsai szokást, hogy pálinkát csak gyümölcsből lehet készíteni? Mit gondol, a boldog békeidőkben miből készült a szeszgyári pálinka?

    VálaszTörlés
  14. Nem, a Fidesz csak látszólag adott a pálinkával, valójában elvett. Egyfelől a kieső adót többszörösen visszaveszi majd a nyugdíjasoktól és a nőktől. Másfelől a pálinkával az alkohol ketrecébe zárja az országot úgy, hogy ezért nem is kell semmit tennie! A rabláncon lévők maguk kovácsolják a ketrecet!

    Arról most ne is beszéljünk, hogy az erőszakszervezetek által elkobzott pálinkával milyen luxusorgiákat rendezhetnek a fideszes csúcsvezetők! A milliós álomfizetés mellé ingyenpálinka!

    VálaszTörlés
  15. A pálinkát csak gyümölcsből lehet készíteni, pont.

    VálaszTörlés
  16. Maga sem bírta volna sokáig a Oroszország Anyácska földjén.

    VálaszTörlés