2010. szeptember 18., szombat

A választás a tiétek

Mi történik? Mert ha ezt tudjuk, akkor már azt is tudjuk, mi a teendő.

Mi történik? Mi sem egyszerűbb ezt összefoglalni akkor, ha tudjuk, mi a valóság. Azonban itt van a bökkenő. A valóság olyan komplex onto-ekonómiai rendszert alkot, amelynek megértésére átlagos emberi agy nem képes. Az átlagos emberi agy a valóság egy villanását, egy projekcióját látja és nem az ontológiát, ami egyben a valóság is.

Egyszerűsítve: ti soha nem tudhatjátok meg, mi a valóság.

Sőt, a helyzet még ennél is rosszabb. Vannak kevesek, akik tudják, mi a valóság. Én köztük vagyok és ezt a tudásomat az átlagos magyar agyak jólétére akarom felhasználni. Nem így azonban a globális valóságmanipulátorok, akik nem egyszerűen komprádorokkal szivattyúznak, de hogy ezt leplezzék, átszövik a téridő szövetét művalóságokat létrehozva. A művalóságokban élő átlagagyak pedig ahelyett, hogy a komprádor csövei ellen támadnának, engem dobálnak paradicsommal.

Én tudom, mi a valóság és megmondom, mi a teendő.

Az első lehetőség, hogy kifizetjük, amit kölcsönvettünk. Ez ki van zárva, mert a nemzet énpusztulásával jár. A második lehetőség, hogy a kölcsönt továbbgörgetjük más kölcsönökből. Ez ki van zárva, mert ezzel a nemzet őpusztulását csak későbbi időpontra toljuk és azért minek élni? A harmadik lehetőség, hogy széttörjük a globál-művalóságot és nem fizetünk, dacára a valósággyárosok sikoltozásának.

Mindhárom lehetőség valóság, de csak két valódi lehetőséggel jár. Kétféle politikát látok ebben az országban, kedves barátaim. Az egyik a behódolás és a vele járó pusztulás. A másik a dicső küzdelem és a vele járó hatalmas zsákmány.

A választás a tiétek.

13 megjegyzés:

  1. KGB, mondtam már magának, hogy nem egészséges a Szabadkőműves Testvériség ellen ugrálni.

    P.S.: észrevette, hogy a MH is csak színleg harcol a Testvériség ellen, a valóságban kiszolgálja? Ha nem hiszi, nézze meg a jobb alsó sarokban szereplő Cofidis reklámot.

    VálaszTörlés
  2. Az en valosagomban a Szabadkomuves Testveriseg fo ugye az, hogy egyunk tobb spenotot. Szomoru lehet, ha a maga valosagaban ez mashogy van.

    Varjon, belenyulok a valosagaba es akkor egy gonddal kevesebb nyomja majd a szivet.

    VálaszTörlés
  3. Nekem, kérem, ne nyúlkáljon semmimbe, ha lehet. Különben is, hagyja el ezt a kommentfolyamot, ha kérhetem. Ja, hogy ez nem a... na mindegy.

    VálaszTörlés
  4. Csak segiteni szerettem volna. A maga valosagaba belepiszkaltak az onto-manipulatorok, ezert nem tud a kompradorrol. Varjon csak, helyreigazitom en egy pillanat alatt.

    Mondjon egy szamot 1 es 3 kozott.

    VálaszTörlés
  5. KGB, hiába próbálkozik: a Testvériség minden valóságban a világ ura, ez axióma.

    VálaszTörlés
  6. Berija elvtars, maga elter a targyto. Terjunk a lenyegre.

    Mondjon egy szamot 1 es 3 kozott.

    VálaszTörlés
  7. Ilyen szamu valosag nem letezik. Olvassa el az instrukciokat es valasszon a felkinalt 3 fajta valosag kozul.

    VálaszTörlés
  8. Ah, mar megint ez a kepzelges a nagyhatalmu titkosszolgalati fonokrol maganal. De ne aggodjon, ez csak egy muvalosag, amit a velemenyterroristak ultettek a fejebe.

    Ne mocorogjon, mindjart megjavitom. Semmi az egesz.

    VálaszTörlés
  9. KGB, ne ezzel foglalkozzon, inkább azzal, hogy a Mester is elárulta a Haladást: index.hu/belfold/2010/09/19/esemeny_utan/

    VálaszTörlés
  10. Ugyan, KGB ez az egy-valosag-tobb valosag-nincs valosag mar reg lecsengett az ezredfordulon, ez ilyen matrixos alproblema. Az elit tudja, hogy ott van az igazsag (es a valosag is), akinel a mogyi. Van onnel mogyi? Atutalta mar?

    VálaszTörlés
  11. Van nálam mogyi. Átutalták már.
    Egyéb kérdés?

    VálaszTörlés