2011. december 16., péntek

Sell!

Most bezzeg itt a hökkenet, hülyécskék! Miért, mire számítottatok? Hogy netán a nyugdíjbefizetéseitek továbbra is a privátszámláitokon landolhatnak és nem a nyugdíjkasszában? Ugyan már, megtanulhattátok eddigre már, hogy ezek tolvajok. Ellopnak mindent, amihez hozzáférnek. Ellopják a magánszámlákra érkező nyugdíjbefizetéseket meg ellopják a magánszámlákra érkező nyugdíjbefizetéseket és ... ezen felül még a magánszámlákra érkező nyugdíjbefizetéseket is ellopják.

Senki nincs biztonságban. Gondoljátok el alaposan, mit lophatna el tőled az Orbán. Ott van a tévéd, a mobiltelefonod meg a bankszámlád. Orbán nem fog pitiánerkedni a lapostévéddel - van neki jobb meg cipelni is kell. Viszont a bankszámládat elveheti. El is fogja venni. Biztosra veszem, hogy vagy államosítani fogják a bankbetéteket kétmillió forint felett vagy 1%-os bankszámla-adót vetnek ki.

Ideje, hogy megleckéztesd őket. Irány az OTP-bank és vedd ki a pénzedet. Ha egymillióan megteszik, az majd olyan üzenetet küld nekik, amit nem érthetnek félre. Egymillió olvasóm pedig van, ugyebár?

1 megjegyzés: