2012. december 31., hétfő

Mennybemenetel 2.

A Tirpákblog nem szűnik meg Tényező lenni és ennek itt az újabb látványos bizonyítéka. Ahogy Mesterünk 2009-ben mennybe ment a képmeséivel, úgy vált miniszteri programmá egyik bloggerünknek, Lászlónak, a Professzornak a váteszi víziója, amit még 2010-ben álmodott blogba.

Íme a 2010-es igazságbeszéd, ahol László először ismerte fel, hogy Magyarország kulcscsatatér.

Titáni erők szaggatják világunkat és Magyarország az egyik kulcsfontosságú csatatér. Aki a Kárpát-medencét birtokolja, annak már csak egy ugrás London, Moszkva, New York, Peking. Tudják ezt a nagy manipulátorok, a világcsatatér mindenható tábornokai is, ezért koncentrálják a legjobb csapataikat ide.

És íme, egy újabb Miniszter, aki kormányfilozófiává tette a víziót erről a titáni csatáról.

2010 végén valahol valakik forgatókönyvet dolgoztak ki a magyar miniszterelnök és kormánya megbuktatására. Sok érdeket sértettünk már 2010-ben is, kockázatossá vált a magyar példa: ha sikeres lesz, sokan sokat átvesznek szokatlan megoldásainkból. Ahogy 1956-ban, most is kicsi, de veszélyes ponttá váltunk a globális sakkasztalon: fegyveresen már nem lehet leverni az új magyar szabadságharcot, más eszközöket kell bevetni.

Mit is tudnék mondani? Azt, amit mindig: az Igazság ideát van a Tirpákblogon. A magyar nyelvű média összes többi része csupán zajgenerátor.

Ennek szellemében folytatjuk 2013-ban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése