2010. június 9., szerda

Kurvajó

Bazdmeg, elitek, micsoda idők, egyik őszödi beszéd a másik után. Múlt héten alig tette ki a lábát a führer, akarom mondani a Viktor, Szijjártó máris shortolni kezdte az országot, utána meg bezzeg győzött alázkodni a hazugság és elkúrás miatt. Most meg nem akárki, de maga Orbán ismerte be, hogy nyílt és szervezett politikai hazugsággal átejtették a választókat.

De ez kurvára mindegy most. Felőlem tankot is lophat néhány debil és korzózhatnak azzal. A lényeg, hogy Orbán jó útra tért és botladozó léptekkel ugyan, de az Egy Program irányába kolbászol. Megtartotta az őszödijét, megtisztult tőle, tiszteletbeli liberálisként egy másik tiszteletbeli liberális, a Feri örökségét viszi tovább.

Igen, jól hallottátok. Orbán a liberális. Szemben a konzervatív gazdasági programmal, amit Kádár, Rákosi vagy Szálasi vitt, Orbán egy liberális gazdasági programot nyom. Van rajta egy kis árvalányhaj körítésnek, de árvalányhajat a birkák esznek. A lényeg, hogy megszületett az új Úr.

Most már tényleg nincs másra szükség, mint kidobja az agyalágyultakat, akik csak a választási győzelemig kellettek és felfogadjon mondjuk engem, aki tudja, hogy mi a kapitalizmus, szemben a Szijjártóval, akinek fogalma nincs róla. Sőt, csitt, már fel is fogadott, de ez legyen meglepi az agymosott droidoknak.

Most már tényleg csak egy dolog hiányzik, a baszott szociális kiadásokkal való leszámolás. Az olyan szociális kiadásokkal, mint az egészségügy, honvédelem, oktatás, árvízvédelem. Ha ezeket mind jótékonysági alapra helyeznénk, akkor az állam végre eltűnhetne a történelem süllyesztőjében, ahová való. Orbán itt még nem tart, de vannak szakemberek, akik tudják, merik és teszik, ha azokat helyzetbe hozzák, akkor az én tiszteletdíjammal már nem is kell törődni, csorog az magától is.

De idáig majd csak fél év múlva jutnak el a birkák.

Elalvás előtt pedig vigyétek az ágyikóba Orbán beszédének egy markáns részletét.

És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kibaszott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni. Azt tudom nektek mondani, nem tudunk még hetekig elemezni gyerekek. Nem tudunk. Az első nap meg kell mondani, hogy mit kell csinálni azért, hogy ebből még idén kiigazítás legyen. Hogy szeptember elsejétől bizonyos adójogszabályok életbe léphessenek. Elemezgethetek én még egy pár hétig, aztán majd jönnek, akiknek az a szakmájuk, és azt mondják, hogy ők már elemezték. Magyarország le van írva.

Csodálatos dolog a déjà vu. Előállítása pedig még nagyobb csoda, csak a legnagyobb mesterek képesek rá.

Ennél a pontnál megcsókolhatjátok a ruhám szegélyét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése