2010. július 9., péntek

Röviden az átlátszóságról

Gyorsan megjegyzem, hogy pedofil papok vannak, meg Fidesz is van. Az utóbbiról akarok írni, az előbbit csak úgy futólag megemlítettem.

Tehát van a Fidesz. Most van, de régen nem a Fidesz volt, hanem a kommerek, akik akkorát buktak, mint ide Lacháza. Bukásuk nem volt véletlenszerű, hanem muszáj volt, mert nem voltak átlátszók. Titokban építettek utat, atombombaraktárat meg vas- és acélművet és amikor az emberek erre rájöttek, megbuktak jól. Le is szűrték a tanulságot: átlátszóság kell!

És lett. Üvegzseb volt meg internetre feltett költségvetések és lám, a tolvajok le is buktak. Előbb-utóbb. Amikor már világos volt, hogy nekik reszeltek. Akkor mozgásba lendültek az újságok, az ügyészség, a rendőrök és előkerültek a vezetőszíjak. Azelőtt, meg ugye, minek kellett volna hősködni? Amikor volt mogyi az átlátszóság dicséretére. Például így:


5 megjegyzés:

  1. Tirpákia elsivatagosodott?
    Felelősöket akarok!

    VálaszTörlés
  2. Én vagyok a felelős, ezt mindenki tudja.

    VálaszTörlés
  3. Ha van felelos, akkor johet a felelossegrevonas.
    Vezetoszijra Doomhammerrel!

    VálaszTörlés
  4. Marmost nem azert, de a roman lejen kivul nem ismerek olyan mogyit, amiben lenne atlatszo elem (pl. celofan). Marpedig ocska roman wc-papirral nem fogja tudni kiszurni a szemem. Rendes atlatszatlan, szines mogyit adjon!

    VálaszTörlés
  5. Bz249, nem a mogyi az atlatszo, hanem az elosztasi modja. Az atlatszosagra pedig vigyaznak a fuggetlen szakertok! Persze nem ingyen. Az egeszet kepmeseben aztan elmagyarazza a proliknak a megmondoember, o ugyan diszkontaron dolgozik, de o se ingyen. Nem is csoda, hogy nem derult ki semmifele csalas. Ilyen kifinomult rendszer mellett, ahol mindenki reszesedik ...

    VálaszTörlés