2010. november 19., péntek

Az ötödik hadoszlop

Bibót fogok idézni. Na nem azért, mert Bibót olyan nagyon tisztelném, hiszen Bibó is csak egy ballib. Éppen ezért küzdöm le ellenérzésemet és veszem a számra Bibót, hátha így behatol a süket ballib fülekbe.

Szóval Bibó ezt mondja: "Idióták, Kovátsch Gamma Bertalannak van igaza!"

Tehát már Bibónak is be kellett ismernie, ti se makacskodjatok tovább.

Ez tehát az igazság: a Birodalom mindig ránk ült, ha tehette. Jöhettek ők törökök, németek vagy oroszok képében, ugyanazt a világrontó erőt képviselték. És mindig voltak kollaboránsaik.

Most is vannak. Itt ülnek közöttünk, Orbán Viktort éltetik, a szavait ismétlik, miközben a globálkomprádorok zsoldjában állnak. Nézzétek meg a mellettetek levőt, 50% az esély, hogy a Birodalom ügynöke. Itt van egy teszt, amivel kitalálhatjátok, kik a kakukktojások.

Nyomtassátok ki a poszt illusztrációját. Egy komprádorszivattyút ábrázol. Mutassátok meg az ügynökgyanúba keveredettnek és parancsoljatok rá, hogy köpje le a képet.

Ha nem teszi meg, tudjátok, mi a dolgotok.

21 megjegyzés:

 1. Kérünk nagyfelbontású képet is, erre nem lehet igazán jót csulázni!

  VálaszTörlés
 2. Bena kifogas, eN. Igazi lelekrealista koromnyi kompradorszivattyu-kepet is telibetalal, tiz meterrol, ellenszelben. Nem a globalkompradorok berrabszolgaja maga?

  De.

  VálaszTörlés
 3. KGB: ezt a kepet meg en is le tudom kopni. Valami jobb teszt kellene.

  VálaszTörlés
 4. KGB, kiosztottam a fiaim között pár képet, ezekkel járják körbe Tirpákbokrétást. Aki nem köpi le, az már megy is a különleges gazdasági övezetbe. Aki jót akar, az ne spóroljon a nyállal.

  VálaszTörlés
 5. Berija elvtars, kar a faradtsagert. Az Ellenseg itt van elottunk. Bz249 most ismerte be, hogy a globalkompradorok ugynoke.

  Intezze el.

  VálaszTörlés
 6. KGB: csak voltam. Egyebkent emlekeztetnem, amikor 1975 junius 16-an, Kiskunmajsan egyutt szereltuk a kompradorszivattyu negyes szamu alallomasat. Egyebkent kompradorbol lesz a legjobb lelekrealista.

  VálaszTörlés
 7. Bz elvtárs, beszélnünk kell a múltjáról. Önnel is KGB elvtárs.

  VálaszTörlés
 8. Majd pont magaval kell beszeljek a multamrol, Berija elvtars! Figyelmeztetem, hogy tulajdonomban vannak a Komprador Kft. cegpapirjai es bizonyitani tudom, hogy maga az alapitok kozott volt az USA elnokevel egyutt.

  VálaszTörlés
 9. KGB, nem szép dolog szigorúan titkos aktát hamisítani. Ha sokat pattog, a USAF ledob egy-két taktikai nukleáris töltetet a bunkerére.

  VálaszTörlés
 10. Merje azt mondani, hogy hazudok a Komprador kft-rol! Lassuk, van-e mereszsege kimondani?

  VálaszTörlés
 11. Ne próbálkozzon KGB, mindketten tudjuk, hogy nem én voltam a tirpákbokrétási alapító, hanem Ön.

  VálaszTörlés
 12. Tehát azt mondja, hogy a Komprádor Kft. egy hazugság?
  Akkor maga fog hazugságban maradni.


  Tessék, itt a bizonyíték.


  "műanyagok", hahahaha.

  VálaszTörlés
 13. KGB: ha olvasta a fo muvet, akkor tudhatja, hogy a muanyag a diabolikus erok munkalkodasanak a jele. Azt jelkepezi, hogy a modern ember eltepte a szakralitashoz kapcsolodo kotelekeket es a vilagra csak kozonseges Stoff-kent tekint, amelyet tetszese szerint atalakithat. Vagyis a muanyag a Komprador Kft-nel egy szimboleum. Olyan, mint az a szem a dollarbankon.

  VálaszTörlés
 14. KGB, azon kívül, hogy az NFÜ is a kompádorszivattyúnak dolgozik (ami az elit természetesen nem csodálkozik) mit bizonyít ez a gagyi honlap?

  VálaszTörlés
 15. Berija elvtars, ne hantazzon. Hazugsag a Komprador kft. vagy nem hazugsag? Nem hazugsag, tehat nekem igazam van, maga pedig hazudott.

  Terjunk a lenyegre. Kapok egy bizonyos osszeget es egy husegnyilatkozatot, hogy megtagadja a kompradorszivattyu imadasat es akkor talan nem hozom nyilvanossagra az uzelmeit, amelyeket a globalkompradorok berrabszolgajakent vegzett.

  VálaszTörlés
 16. Bz249, a kommentjenek filozofiai melysegei nem tudtak feltarulni a kommentablakban. Eloszor fejtse ki postban, aztan egy post-sorozatban, vegul irjon konyvet es akkor beszelhetunk az ejszakai beszelgetos musorrol.

  VálaszTörlés
 17. KGB: ezt a konyvet mar megirtak. Mit konyvet konyvsorozatot. Szerezze be gyorsan a szakralis tarsadalomepites alapjait Bogar Laszlo Osszes Muveit. Az majd eligazitja a szimboleumok vilagaban.

  VálaszTörlés
 18. KGB elvtárs, ne fenyegetőzzön! A fiaim a laborban éppen dimetil-higanyt állítanak elő...

  VálaszTörlés
 19. Maga itt masodlagos frissessegu megmondasokkal traktal minket? Azonnal eszeljen ki egy uj gazdasagfilozofiat!

  A szivattyuk olyan XX. szazad. A XXI. szazad a biologia kora. Es ha a multinacionalisok piocak lennenek?

  VálaszTörlés
 20. Igya meg a dimetil-higanyt, ha annyira szereti. Elotte azonban irja ala a vallomasat. "1992 augusztus 13.-an alapitottuk a Komprador kft.-t. Akkor meg nem sejtettem, hogy ezzel a Birodalom szekertolojava valok. ..."

  VálaszTörlés
 21. Azt hiszi, hogy én akarom meginni? A propos, bőrön át is felszívódik. A helyében én vigyáznék, hogy mi fogok meg...

  VálaszTörlés