2011. december 9., péntek

Honderű

Bazmeg, megsértették a magyar Himnuszt. Mondjuk nem tudom, mit lehet azon a nyomorult siránkozáson, azon a csoffadt, szánalmas rimánkodáson megsérteni. A Himnusz már csak olyan, mint egy papírzsebkendő, aki arra jár, beletörli az orrát. Én konrétan a magyar Himnusszal még ezt nem tettem meg - nem úgy az Orbán - de a székely Himnuszról már elmondtam a véleményemet.



A helyzet az, hogy a Himnusz nem teszhet mindenkinek. Ne legyünk már olyan monolitikusak, mint az átkosban, amikor eszi-nem eszi, csak egy Himnusz létezett és azt kellett mindenkinek szeretnie. Eljött az idő az Egyéni Himnuszok megalkotásának és az a rapper - hányok a nevét is kimondani - pont ezt tette. Megalkotta az első személyre szabott Himnuszt. A kortársai persze ellenségesen fogadták és meghurcolták érte.

De majd egyszer megértik és megköszönik.

4 megjegyzés:

  1. Hát igen. Libbant jogrendszerünk miatt ez a tetű rapper megúszhatja 2-3 év börtönbüntetéssel. Példát vehetnénk inkább a szakrális országoktól. Leginkább Irántól, a Salman Rushdie üggyel kapcsolatban. Az kellene hogy legyen a követendő út ilyen esetekben.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, az USA-ban is csak próbálják betiltani a zászlóégetést, de eddig nem sikerült nekik.


    Flag Burning Laws - History of U.S. Laws Against Flag Burning


    Azért már volt róla szövetségi törvény, már voltak letartóztatások is, csak a Legfelsőbb Bíróság mindig lelőtte.

    VálaszTörlés
  3. KGB: az Fejlett Nyugaton a Legfelsobb Birosag szemelyesen hajtja vegre a kivegzeseket? At kellene vennunk ezt a normat es kinevezni valaki megbizhato szemelyt Legfelsobb Birosagnak es akkor lelohetnek a nekunk nem tetszo mocskokat.

    VálaszTörlés
  4. bz249, az a hanyatló, dekadens Nyugaton van, ahol hatalmi ágak vannak meg fékek meg ellensúlyok. Majd meglátják, mire mennek az ellensúlyaikkal, ha Kína elhúz mellettük, mint a rakéta.

    Magyarországon a Legfelsőbb Bíróság is a Közjó érdekében cselekszik, így természetesen azt teszi, amit a Közjó Forrása elhatározott. Ha kivégezni kell, akkor kivégez.

    VálaszTörlés