2012. augusztus 7., kedd

Szupernyertesek

Hol a pénz? Mert az nem lehet, hogy a magyarok ették volna meg, amikor pedig egyre kevesebb a vájling. Szerencsére a világ legismertebb jobboldali gazdasági folyóirata, a Guardian megadja a választ.

Külföldre síbolták a síbolók. Pedig még egykulcsost is kaptak, de mit se akadályozta ez őket a síbolásban.

262 milliárd dollár 30 év alatt! Ha az inflációt nem is számolom (ami simán megduplázza az összeget), az annyi mint 2000 milliárd forint évente kisíbolva. 30 évig minden évben.

Hány magyararcú lurkót lehetett volna ebből felnevelni, akiknek helyét ma nem emberi lények foglalják el, szociális és nemzetstratégiai problémák ezreit okozva ezzel? Ha a síbolók nem síbolhattak volna, akkor ma fajmagyarokkal lenne tele a Kárpát-medence, megoldva ezzel egy másik nemzetstratégiai fejtörőt.

Ahelyett azonban, hogy legalább olyan jól akarnánk élni, mint 32 éve, tovább folyik a szállásterület lerablása, amely roncstársadalmak által lakott roncsvidékek elharapózását eredményezi. Elég, ha Kelet-Magyarországon északról délre autózunk (már akinek van pénze benzinre, a többiek gyalogolhatnak) és már látjuk is, honnan hiányzik a 262 milliárd. Természetesen onnan, ahol én voltam képviselő és ahol mostanában viszont új barátaim rendezkednek be.

Viktort, a cinikus elitet bezzeg nem érdekli a rabolás. Felőle akár fel is fordulhatnátok, magyarok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése