2012. szeptember 22., szombat

Láthatatlan összeomlás

A híres tudós írt egy híres könyvet a birodalmakról, ami már magyarul is megjelent.

Ennyit akkor a híres tudós könyvéről, most pedig következzenek az én kinyilatkoztatásaim a birodalmak természetéről.

Egy birodalom nem élhet túl, ha nem ad elég erőforrást, szakszóval zsozsót a perifériának, vagyis nekünk. Ha nincs lé a periférián, akkor a periféria boldogtalan és amikor megjelennek a barbárok a kapuk előtt, akkor kinyitja nekik a kaput. A birodalmárok pedig hiába mondják, hogy a periférián lakók követelőző ingyenélők, ez nem menti meg őket a kőtörő kalapácsokkal és bunkósbotokkal érkező nincstelenektől, akiknek nincs vesztenivalójuk. Tudom, olvasóim közül sokaknak már nincs vesztenivalója, na pont olyanokról beszélek, mint maguk. Kőtörő kalapácsot és bunkósbotot beszerezték? Ideje pedig.

Az én képességeim a szervezés terén bontakoznak ki, tehát én maradok a megmondásnál.

Európában Birodalom volt és van. Nem papíron persze, hanem láthatlanul. Akinél a zsozsó van, az a birodalmi központ. Évszázados megtöretésünk eredménye az, hogy a zsozsó nem nálunk van, hanem az európai zsozsótulajdonosoknál, akik kesztyűbábként mozgatják a brit miniszterelnököt, a francia elnököt és a német kancellárt. A nemperiféria konzumidiótáit pedig globálagymosó konszernek véleményterroristái agymossák, amiknek tulajdonosait nevezzük "kimondhatatlan nevűeknek".

A hatalmuk természetesen nem tarthat örökké és éppen most omlott össze a minket kiszivattyúzó Európai Birodalom.

Hogy miért nincs zsozsó továbbra se Magyarföldön?

Mert az Európai Birodalom szemét módon azonnal újra is alakult. Ráadásul úgy alakult újjá, hogy nekünk megmondták, hogy bőséges zsozsó továbbá sem lesz, míg a centrumhoz tartozó Szlovákiában pedig lesz bőséges zsozsó.

Polgárháború lesz, Barroso úr! Az pedig jóval többe fog kerülni, mint egy kis nyugdíjemelés, ami biztosítaná a nemzetstratégián alapuló politikai erő és az ő Vezérének politikai túlélését!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése