2012. október 25., csütörtök

Nemzetstratégiai és Történeti Kutatóintézet

1956 október 23.-át ünnepeljük, de ez az állítás csak a legfelületesebb, konzumidiótizmusba beleidiótult elméket képes kielégíteni. Jó, 1956 október 23, de mi történt valójában akkor? Ez alatt nem triviális történelmi tényeket értek, hogy X felvonult meg Y-t kinevezték, hanem a történelem mélyörvényének mélysodrását mozgató mélyerők hüvelyezését. Amire csak én vagyok képes.

Történészek köteteket töltöttek meg a "kapitalizmus" és a "szocializmus" rendszerének magyarázatával, pedig az igazság egy viccben van. Hogyaszondja:

ÁVO-s tiszt a Zserbónál üldögélő idősebb hölgyekhez:
- Kávézunk, kávézunk? A temetők meg üresek?


A vicc mélyszerkezetét csak egyféleképpen lehet értelmezni: a "szocializmust" jelképező brutális karhatalmista a temetőbe küldené a bütyökmagtermelő rögparaszti szakralitásban élő nénikéket, hogy aztán a "kapitalista" menyországba, a Zserbóba csak ő vonulhasson be. Ebbe a viccbe kódolta bele egy, a Valóságot a megengedettnél tisztábban látó Látó a XX. század Nagy Kelet-Európai Sorstragédiáját, ami a következő. A Nyugat a XX. század elején kapott észbe, hogy szinte a küszöbön, Kelet-Európában még nem lett elidegenedés, nem kerítették be a közlegelőket és nihilista konzumproletariátus helyett a szakrálparasztság az égben él. Így nem maradhatott, mert a szakrálparasztoknak az égben jó volt, ők meg azt akarták, hogy mindenkinek egyformán rossz legyen.

Megbízták Lenint, hogy legyen nekik is rossz.

Így jutottunk el 1956-hoz, amikor Lenint a szőnyeg szélére hívták, hogyan halad a prodzsekt. Ő meg összehozott egy "laborforradalmat" és rájött, hogy a magyar nép még túl szakrális.

Ezt az igazságot kellene már végre feltárni, de nem csak a Látók között, hanem magyar konzumagyacskák millióiban. Ezért ezennel - "K" nagylelkű támogatásával - megalapítom a Nemzetstratégiai és Történeti Kutatóintézetet, amelynek célja a nemzeti agyak tisztára pucolása a terrormédia szennyétől nagyáruházi szórólapok stílusában elkészített kiadványokkal.

Az első füzetecske már a postaládátokban is van. Az van az elejére írva, hogy "most sokkal olcsóbb".

2 megjegyzés:

  1. Jó lett, tartalmas kis füzet. Mivel nem tette ki a címlapot a posztba, ezért beszkenneltem magának, szerencsére korán jött a postás.

    Eredeti méret

    Blogméret

    Forrás

    VálaszTörlés
  2. Úgy nézze, hogy ezeket majdnem 3 órán keresztül szkenneltem!

    VálaszTörlés