2012. október 26., péntek

Nemzetstratégiai füzetek, 1. szám


25 megjegyzés:

  1. Kocsis, ennek nem lesz jó vége!
    Az egyik csillagozott nevű embere kihúzta az 1956 szakrális minőségéről folytatott eszmefuttatásomat és betette a biopéniszt!

    A szellemi iránymutatás az enyém, érthető? Konkrétan betűre meg akarom mondani, mi megy az újságomba.

    VálaszTörlés
  2. Látja, mondtam én, hogy ez a bz249 Kft. simlis cég, addig lobbizott a tördelőnél, míg fel nem került. Ha gondolja, módosíthatjuk, és kiküldjük újabb 10 millió példányban. Küldjön briffet betűről-betűre!

    (egyébként a forrás link alatt ott a PSD is.)

    Kocsis

    VálaszTörlés
  3. Nekem mas gyanum van, K. Nekem az a gyanum, hogy bz249 nem a tordelonel lobbizott, hanem maganal. Oszinten vallja meg, adott neki penzt?

    Nincs semmi bajom a biopenisz-projekttel, ha az en kezemen mennek at a penzek. Es itt most nem a letharcban teremtett penzekrol beszelek, hanem az igaziakrol, amelyekert hazat es foldet lehet venni.

    Egyebkent nagyon tutin nez ki a Nemzetstrategiai Fuzet, melto a kutatointezetunkben folyo magas szintu tudati munkahoz. Erzem, hogy ez a formatum a dolgozok szeles tomegei elott nyitja majd meg az Igazi Valosag vilagat.

    Ahhoz a PSD-hez Photoshop kell, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. - Pénzt azt nem adott, viszont nem tudtam a hosszabbításnak ellenállni. Már ne haragudjon, de így azt hiszem jobban járt, hogy ebből a kezei kimaradtak. (Bár a mai világban ezen se lepődnék meg.)

      - Köszönöm szépen, dicséretét átadom az alvállalkozónak. Jól fog jönni neki, mert pénzt úgy se kap.

      - Igen, fotóbolt kell hozzá, min. CS5-s. Kérjen egyet a Kalózhajó hivataltól!

      Törlés
    2. Ja, maga is azt az osi trukkot uzi, hogy minosegi kifogasokra hivatkozva nem fizeti ki az alvallalkozoit? Szolhatott volna, mert akkor nem dicsertem volna a munkat. Remelem, a kar nem helyrehozhatatlan.

      Nincs ekezet a vajling a-jan, ez mar eleve lehetetlenne teszi a fizetest.

      Totikezes nem gond. Azert en beprobalkozok Gimp-pel elotte.

      Törlés
    3. (Azt direkt úgy írom, mert maga is úgy írja. Azt hittem ez direkt ilyen népies kiejtés)

      Igaza van, jól lekötbérezem a mocskos proliját. Ilyen silány munkát rég láttam. És akkor ezek sírnak a jólét miatt.. amikor egy ékezetet nem tudnak rendesen kirakni.

      Törlés
    4. GIMP-ben sajnos nem lesz jó. Nem tartalmaz blending dolgokat, ami itt használva van. De tudok csinálni olyan verziót, ami jó lesz Gimpben. Csak holnap.

      Törlés
    5. Meghogy en ekezet nelkul irom a vájlingot? Nezze meg, ott az ekezet!

      Vájling, á-val. Meg a szkita nyelvbol hoztuk magunkkal. A magyarsagnak mar akkor is vajlingja volt, amikor a finnugor nepek nyersen ettek a halat (mert nem tudtak, hogy sutve finomabb).

      Szerintem egyelore gyujtsuk a kutatasi anyagot a kovetkezo fuzetbe, raerunk meg blendinggel kinlodni, ha eljon a publikalas nagy napja.

      Törlés
  4. Azert a torles elott keszitettem egy kozjegyzo altal hitelesitett felvetelt, ha esetleg eltavolodna a szakralis vezetes elvetol, legyen mit elovegyek.

    Dehat ilyen sose fordulna elo, nemde?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én bűnöztem, hanem Maga, amikor letöltötte! Nekem céges licencem van a Helveticára, kérem. Viszont csuklok már vagy 10 perce, remélem nem a maga szakralitása emészt engemet.

      Törlés
    2. Nem tudhattam, hogy mit töltök le. Azt hittem, a Nemzetstratégiai Füzetek 2. számának a kefelevonata.

      Törlés
  5. KGB: ez a kiadvany nem nepszerusiti elegge a butyokmagfogyasztast. Ki a fene fogja megvenni ezt a rettenetes sok butyokmagot, ami itt budosodik a kert vegeben? A kovetkezo fuzetben feltetlenul meg kell emliteni azt a taltos, aki allandoan butyokmagot zabalt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Es kinek a felelossege ez, bz249? A 4 kiemelt tema koze kinek sikerult becsempeszni a biopeniszt, kiszoritvan ezzel a taltostemat?

      Nincs veletlenul osszefonodas a bz249 Kft. es maga kozott?

      Törlés
    2. Jo a biopenisz projekt most eselyes az EU-s tamogatasra.

      Viszont a butyokmaggal akkor is kell valamit csinalni, mert nagyon budos es most mondtak az Ibolya presszoban, hogy vagy elviszem az egeszet innen vagy megvernek.

      Törlés
    3. Mikozben verik, gondolja meg, kinek a felelossege az, hogy azok a roncstarsadalmi elemek a presszoban alkoholizalnak ahelyett, hogy a martinaszkemence mellett animalnanak.

      Az SZDSZ felelossege, kulonosen Aczel Gyorgye es Soros Gyorgye.

      A helyzet odaig fajulhat, hogy nemely kulonosen lezullott roncsember gyilkossa is valhat.

      Nem akarom riogatni, vacsorazzon csak nyugodtan a butyokmaghegy arnyekaban.

      Törlés
  6. Már kicsit bánom a kiadványt. Képzelje, megfertőztek ezek a kézdörzsölgetős karvalytőkés spekulánsok. Ezek a mocskok tudják, hogyan kell az embert minden feltűnés nélkül eltenni a lába alól. Így sajnos meghánytam-vetettem a költségvetést, és egy jókora vájlingot megtöltöttem vele. Ez van, újra kell építeni a belső szocializmusom.

    Jobbulást nekem és vitamint,
    Kocsis

    ps: maguk még élnek?

    VálaszTörlés
  7. K, sajnos amikor a Birodalom elleni harc mezejere lep, akkor fel kell keszulnie a hatterhatalom bosszujara. Az a legkevesebb, hogy ho vegere elfogy a penze (mint most nekem), de a legrettenetesebb betegsegek tamadhatjak meg, mint peldaul a rak.

    Nincs mas megoldas, viselni is tudni kell a csapasokat. En cigarettazom es egetett szeszeket iszom egyszerre, azok megvedenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A birodalom óvó törekvését nem firtatom. Az egyetlen eszköz amivel halandóit távol tarthatja a szesztől és a pöfékeléstől, az - itt is és most is - csak a pénz. Minél kevesebb kerül a vájlingba, annál egészségesebb a nép.

      Nézze csak meg a cigány honfitársainkat! Minél csóróbbak, annál kövérebbek. Majd ki csattannak az egészségtől. Az elmúlt néhány évben én is felszedtem 10 kilót az efféle cigányzsírból. Lehet mondani, hogy nem áll jól, de amikor majd hozzánk is betör a Sandy vagy a hurrikán, és nem lesz mit enni, én még két hónapig vígan elvegetálok magamból.

      Na ebből csak azt akartam kihozni, hogy a birodalom túlélőgépeket fejleszt belőlünk. Minden válságok válságát is túlélő biorobot magyarokat. Mert ekkora gazdasági lyukakhoz biorobotok kellenek, biopénisszel.

      Törlés
  8. Hozzánk nem tör be a Szandi. Az USA most megláthatja, mivel jár, ha szembeszegül a szakralitás erőivel. Lehet nekik akármekkora vasuk, mi mégis csapást tudunk mérni rájuk. Most ott nyifognak és rettegnek kegyelemért könyörögve. De most már nincs kegyelem.

    Maga komolyan azt hiszi, hogy az emberfeletti megpróbáltatásokon keresztülment túlélőgépek jó eséllyel veszik fel a harcot a jól táplált, kipihent túlélőgépekkel, akik emberfeletti megpróbáltatások helyett folyamatosan csak az összecsapásra treníroztak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos Maga is látott néhány részt nagy sikerű magyar filmalkotásaink közül, a Roki sorozatból. Roki sosem győzött csak úgy egymagában, mindig volt előzmény és kiképzés. Kezdetnek jól felmérgelték, miután ő egy 10 perces szpotban cölöpökön ugrált és farudakat pofozott. Innentől kezdve a film további részében pedig szanaszét verte az összes ellenséges fejet. Na ezek lennénk mi, magyarok, a 10 perces szpot után. Jöhetnek az ellenséges fejek, még a Sandy is velünk van.

      Törlés
    2. Attol tartok, maga teved Rokival kapcsolatban. Roki nem a megprobaltatasok altal megedzodott tulelogep volt, hanem a jol taplalt, kipihent tulelogep, akit csak az osszecsapasra treniroztak.

      Javaslom a Hardened by Gulag teveszme kapcsan kifejtett gondolatkiserletet vegigragni.

      Hardened by the Gulag? The sentence jumped out at me as both profoundly flawed (and a reasonable inference). It took me a while to figure out the nonsense in it since it was protected by cosmetic wrapping; the following thought experiment will give the intuition. Assume that you’re able to find a large, assorted population of rats: fat, thin, sickly, strong, well-proportioned, et cetera. (You can easily get them from the kitchens of fancy New York restaurants.) With these thousands of rats, you build a heterogeneous cohort, one that is well representative of the general New York rat population. You bring them to my laboratory on East Fifty-ninth Street in New York City and we put the entire collection in a large vat. We subject the rats to increasingly higher levels of radiation (since this is supposed to be a thought experiment, I am told that there is no cruelty in the process). At every level of radiation, those that are naturally stronger (and this is the key) will survive; the dead will drop out of your sample. We will progressively have a stronger and stronger collection of rats. Note the following central fact: every single rat, including the strong ones, will be weaker after the radiation than before.

      An observer endowed with analytical abilities, who probably got excellent grades in college, would be led to believe that treatment in my laboratory is an excellent health-club replacement, and one that could be generalized to all mammals (think of the potential commercial success). His logic would run as follows: Hey, these rats are stronger than the rest of the rat population. What do they seem to have in common? They all came from that Black Swan guy Taleb’s workshop. Not many people will have the temptation to go look at the dead rats.

      Next we pull the following trick on The New York Times: we let these surviving rats loose in New York City and inform the chief rodent correspondent of the newsworthy disruption in the pecking order in the New York rat population. He will write a lengthy (and analytical) article on the social dynamics of New York rats that includes the following passage: “Those rats are now bullies in the rat population. They literally run the show. Strengthened by their experience in the laboratory of the reclusive (but friendly) statistician/philosopher/trader Dr. Taleb, they …”

      Törlés
    3. Amiről itt írnak, az tök más, ezt itthon DK-nak, vagy szélső-MSZP-nek hívják. Láthatja, hogy a kísérleti alanyok majd meg döglenek a Millások nélkül, de ez nem kondíciós probléma, hanem populációs. A DK-s patkányoknak Millás, vagyis utcai galambokkal kell együtt heterotróf utódokat nemzeniük a helyes törzsfejlődés fenntartása érdekében. Ennek most csak a látszatja van meg, de életképes utódot eddig még nem sikerült létrehozniuk, csak génhibás roncsot. De nekünk birodalmiaknak nem ez a problémánk. Nekünk mindenünk meg van, ami az utódnemzéshez kell: ad1. történelmileg vitathatatlanul eredeti örökítőanyagunk, ad2. jegyzőnk, borítékunk, ad3. biopéniszünk. Nekünk az a problémánk, hogy egyesek azért nyavalyognak, mert hónap végire nincs mit a vájlingba aprítani, holott ott egy csomó alternatív energiaforrás, amivel kis hazánk bőségesen be van tárazva: Pl. a napfény. Hát akkor menjen ki az erkélyre, üljön be egy muskátlis vödörbe, és ott fotoszintetizáljon addig, míg meg nem érkezik a nyugdíjat hozó postás! WIFIt, vagy mobilnetet azért vigyen magával.

      K.

      Törlés
    4. Ejnye, hat hogy jutott el a sugarbeteg patkanyoktol a DK-ig? Nem tudtam kovetni az ugrast, ezt bevallom.

      A patkanyok annak a megerteseben segitenek, hogy senki nem lesz fittebb attol, hogy megprobaltatasokat all ki. Ha gyoztesen kerul ki a megprobaltatasokbol, az csak azokhoz kepest siker, akik odavesztek, a csendes tobbseghez kepest (azok mar nagyon csendesek). Ha azonban a faradt gyoztes szembetalalja magat egy Rokival, akinek katasztrofak helyett csak colopokkel es farudakkal kellett csataznia (boseges taplalkozas mellett), akkor a meccs igen rovid lehet.

      Amint azt a maga altal emlitett magyar filmsorozat is bemutatta.

      Fotoszintetizalo nyuggerek? Ez egy kitoresi pont! Mindjart el is adom a sajat otletemkent.

      Törlés
    5. Maga a tudás anyja. Értettem én mit akar mondani, csak de ATV-sen közbevágva, ez így demagóg.

      A mekdonlácos dagatt elkényelmesedett amerikai akkor sem lesz olyan talpraesett egy válsághoz, mint egy válságos környezetével szimbiózisban élő biomagyar. Ön szerint mi meddig bírnák a koszzabáló arabok között a homokban? Tovább, mint egy tojásából helyben kikelt arab? Ugyan, kérem, semeddig.

      Törlés
    6. Kérdem én, mikor ugrott ki egy biomagyar a felhőkarcolóból, mert elúsztak a részvényei? Soha nem ugrott ki. A mekdonaldszosak válságban is jobbak.

      Tulajdonképpen mindenben jobbak, kivéve a bütyökmagban. Ezért kell a bütyökmag frontján felvenni velük a harcot.

      Törlés