2012. november 11., vasárnap

Kétség

Lehet-e valaki egészséges, ha kétségek között őrlődik? Mennyire vaksötétbe metsző reflektorként tárja fel a szakrális mélyszerkezetet a magyar nyelv kutaszlámpája! Valaki EGÉSZ (sumérül: eges), ha egy ontológiai EGYSÉGKÉNT létezik, amely magában foglalja a Föld Űrhajó anyagából ideiglenesen kölcsönvett anyagot és az azon túlmutató szakrális tartalmat is. Amikor azonban KÉTSÉG (sumérül: ketsek) mardossa, akkor megszűnik az anyagi teste és szakrálteste közötti összhang, mintegy KETTÉ válik és emiatt elkezd vasból készült gépekkel világot falni.

Az pedig rosszat tesz az egészségnek.

Mi, magyarok. Mi is kétségek között őrlődünk. Mert igaz ugyan, hogy nem ontja a füstöt már az égre a vörös Csepel, de üríti az élelmiszernek eladott veszélyes hulladékot a magyar létmódba a globális, személytelen áruházlánc. Szellemi síkon pedig évszázadok óta génhibákkal vagyunk fertőzve (talán egy ördögien okos külső erő által?), amely fertőzés kibeszéléséhez szükséges szavakat is betiltotta a globálhatalom. Miért, lehet beszélni a szefárdokról, Rotschildról vagy Lev Davidovics Bronsteinről? Nem lehet, ezek tiltott témák.

Ne legyen kétség. Főként arról ne legyen kétség, hogy a globalisták fizettetni akarnak velünk az egészségügyért. Velünk akarnak fizettetni! Mi már mindent kifizettünk, amikor a két kezünkkel építettük fel az országot!

8 megjegyzés:

  1. látom nem mert húzni az anyagi és szakráltestet köztudottan szakrálisan és szó szerint is* KETTÉszakító szakrális ayahuascából

    *a belét kihányja tőle az anyagi test

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most egy kicsit óvatos vagyok, mert "K" blogtárs hirtelen eltűnt. Ki tudja, hátha az az ayahuasca valami beugratás?

      Törlés
  2. "K" blogtárs(sal) húz(at)ta meg maga helyett az ayahusacát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hátha "K" blogtársnak valaki ayahuascát kínált, ő meghúzta és azóta már a Gulágon van.

      Törlés
    2. Nem adom ilyen könnyen ayahuascámat, bár, én még az aloe verás, dzsin-dzsin bogyós, Hoodia szopogatós generációshoz tartozom.

      Megjelent az elit új cégadózással kapcsolatos haditerve, ezért a heti Hoodia szopogatás mellé meglett az olvasni való is. Ha jól számolom, jövőre Elitebb leszek, és végre eladom az összes bütyökmagot.

      Lassan megjelenik a NTK új száma, onnan majd megtudom jobb lesz, vagy sem, de addig is bizakodó vagyok.

      Törlés
    3. K, maga már megint holmi adóügyekkel bíbelődik. Ha önellátó módon a sívó homokból kaparná ki az organikus bütyökmagot és a felesleges bütyökmagot más őstermelőkkel cserekereskedelemben osztaná meg, nem lenne jövedelme és így nem kellene adóznia se. A Nyugat létfertőzésének egy gondját elkergethetné magától.

      Én már csak tudom, most cseréltem bütyökmagot ayahuascára. Különbséget eddig nem fedeztem fel: mindkettőtől a belét is kihányja az ember. De ha ez kell a szakrális méregtelenítő megtisztuláshoz, akkor végig kell menni az úton.

      Halljam, milyen újabb tudományos vívmányokat tett le a nemzet asztalára a Nemzetstratégiai és Történeti Kutatóintézet?

      Törlés
  3. Történeti Kutató? Hm. a A történelem a múlt, már megtörtént, ismert, nincs mit kutatni rajta. Józan és tisztességes, szakrális egységben létező embernek ilyesmi eszébe se jut. Hm-hm. Csak nem átírni akarják? Ki(k)nek az ügynökei(k) maguk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga mellett elszaguldottak az esemenyek, Nevtelen baratom. Tajekozodjon elobb itt es itt es csak utana jartassa a lepcses pofajat.

      Törlés