2010. június 29., kedd

A fideszes

Mi a bajom a Fidesszel? Az, hogy tele van fideszessel. A fideszes pedig egy különös, enyhén visszataszító állatfaj.

Elmagyarázom.

A fideszesek olyanok, mint a kaméleon. Ha alul vannak, akkor rinyálnak, hogy hagyomány. Ha viszont a szerencse a tetőre sodorta őket, akkor taposnak, mint megannyi Lenin-fiú, vagy mint egy óriási kaméleon, ami végre megmutatta igazi színét, a vöröset.

Másfelől viszont a fideszesek olyanok, mint a tengerimalacok. Mindent akarnak és azt azonnal. Pláne, ha meg lehet enni. Amíg a zaba tart, addig mit nekik világ, a pofa tömése a lényeg. Ha meg elfogy a kaja, akkor elszedik a ketrec többi lakójától, ha kell, erővel is. Pont, mint a tengerimalacok.

Aztán a fideszesek olyanok is, mint a krokodil. A krokodil is él vagy 100 millió éve, az újdonságból csak az érdekli, hogy mi az ehető. Lehet valami modern, ha nem lehet megenni, a krokodil még a száját se tátja rá. Pont, mint a fideszesek, akiket a modernizáció csak annyiban érdekli, hogy lehet rajta keresztültaposni.

A fideszesek sokban hasonlítanak a vakondokra is. Vakondjáratának mélyén a fideszes is teljesen el van vágva a külvilágtól. Mit érdeklik őket a tengerimalacok, krokodilok vagy kaméleonok színes világa! Saját maguk vakondvilágának meséibe temetkeznek, furcsa legendákba, amelyek csak arról szólnak, hogyan próbálják meg a vakondokokat kiirtani a tehenek.

Most megkérdezhetitek, ha ilyen különbözőek a fideszesek, akkor mi tartja egyben őket?

Az, hogy mind állatok.

16 megjegyzés:

  1. Na most aztán jól megmondta! Mogyi már csörög érte? De honnan is? Mintha elitváltás lett volna, nem?

    VálaszTörlés
  2. Eloszor a termeket a Piacra kell tenni, mogyirol utana beszelhetunk.

    A fizetokepes kereslet megteremtese csupan reklamozas kerdese ezek utan.

    VálaszTörlés
  3. A Mester újra megmondott a Fospumpáról valamint a normális országokról.Szerintem már csak Orosz Józsi véleményére kell várnunk a helyi graffitis elkényeztetett hülyegyerekekről,ha a Mester múlik,Józsi útját is egyengeti a Megmondóiparban.

    VálaszTörlés
  4. O, a Mester es Orosz Jozsi sose ertett egyet ezekben a kerdesekben. Ok csak egyben ertettek egyet: hogy Orban egy fospumpa.

    A Mester peldaul sose habozott a Jo Cel erdekeben neutronbombat is bevetni, mig Jozsi a megalazottak es megszomoritottak vedelmezoje. Ezert van az, hogy a Mester egy Igazi Konzervativ, Jozsi egy Igazi Liberalis. Masnak nincs is helye a politikai palettan.

    VálaszTörlés
  5. A Mester a törülközőfejűek estében, a neutronnál sokkal humánusabb, nehéztüzérséggel történő üveggé olvasztást javasolta. Áldott jó lélek ő.

    VálaszTörlés
  6. Mar most nem ertem, mi lehetne a neutronbombanal humanusabb.

    A torulkozofejuek azert szopnak, mert rossz emberek. Korabban kellett volna meggondolni a kozepkorban ragadast es akkor nem lenne fajdalmas uvegge olvasztas.

    VálaszTörlés
  7. Konzervatív, látja hogy milyen ügyesen forgatja a Mester a tollat: még a grafitiző hülyehippikből is le tudja vezetni, hogy a Fospumpa el fogja baszni.
    KGB, a neutronbombánál a tarkólövés sokkal humánusabb.

    VálaszTörlés
  8. Mar miert lenne humanusabb a tarkonloves? Hat hiszen a tarkonlovestol felhet az aldozat, a neutronbombet meg nem is latja es huss, vege.

    VálaszTörlés
  9. KGB, nem tanulmányozta Orwellt? Akkor kell tarkónlőni az elítéltet, amikor nem számít rá, így nincs ideje megijedni.
    Neutronbombánál azért van pár óra - nap, amíg relatíve jól van a páciens, de fix, hogy meg fog halni. Ideális géppuskatöltelék.

    VálaszTörlés
  10. Es megis hogy csinalja, az elitelt hataba oson? Nem valami bator kiallas.

    VálaszTörlés
  11. Viszont a neutronbomba Modern. Azt is mondhatnam, hogy a neutronbomba a Jovo, a tarkonloves a Mult.

    VálaszTörlés
  12. Őrnagy maga a Múlt ezen a blogon. Relikviának tartom itt.

    VálaszTörlés
  13. Maguk szerint a szőnyegbombázás vagy a tankroham etikusabb?
    Vagy várjunk a kérdésben a Mester szuverén megmondására?

    VálaszTörlés
  14. Mindegy, ha szőnyegbombázás vagy tankroham is, csak rendet teremtsen. Én legalábbis így értelmezem az iránymutatást.

    VálaszTörlés