2010. július 25., vasárnap

Cigányok tettei

Cigány autóvezető okozott halálos balesetet péntek délután 4 órakor a 8-as úton Somlóvásárhely mellett. A cigány sofőr és utasai áttértek az út menetirány szerinti bal oldalára és frontálisan ütköztek a velük szemben szabályosan közlekedő Opel személygépkocsival, melynek nem cigány sofőrje a helyszínen életét vesztette. A balesetet okozó cigányokat könnyebb és súlyosabb sérülésekkel kórházba szállították.

Két ember halt meg gödörásás közben Dunaszekcsőn. Egy ingatag löszfalat próbáltak megtámasztani, de amikor a cigány munkás mélyíteni próbált egy támasztócölöp részére ásott gödrön, a löszfal leszakadt és a cigány munkás mellett nem cigány társát is betemette a földomlás.

Cigány dohányzása okozta egy cigánylakás tüzét Hatvanban. A balesetet okozó cigány lakása mellett egy nem cigány lakása is kiégett.

4 megjegyzés:

  1. Ciganyozunk, ciganyozunk?
    Rendet kellene mar itt rakni. Most akkor a cigany = bunozo es roma = becsuletes kisebbsegi ahogy Pancelvonat & co allitja vagy KGB-nek van igaza es mind bunozo?

    VálaszTörlés
  2. Ki mondta, hogy mind bűnöző? Csak egy hangos cigány kisebbség okoz közlekedési balesetet, ás löszfal mellett megfelelő óvintézkedések nélkül és dohányzik az ágyban. Ha ezeket kiszűrjük a nyilvánosság erejével, megszűnnek az előítéletek is.

    VálaszTörlés
  3. Nem lenne egyszerubb eliminalni oket, ahogy a Mester is javasolta?

    VálaszTörlés
  4. A Mester ilyet csak a kőkori afrikaiak esetén javasolt.
    A cigányok esetén amellett érvelt, hogy gyerekgyártás helyett dolgozzanak.

    VálaszTörlés