2010. július 15., csütörtök

Ügyelet

Na végre, odabasztak egyet a törölközőfejűeknek. Sajnos a sok sötétagyú európai proli puszta rasszizmusból örül, mert ők a törölközőfejűeket utálják, úgyhogy én vállalom fel a megmondást Európa lakóinak ékes magyar nyelven. Apró műhelytitokként elárulom, hogy Európa megmondóemberei között most én vagyok az ügyeletes, konkrétan a kolléga a Le Figarónál a tagjait áztatja valami meleg vízű tengerben, azért én mondok meg a franciáknak is. Majd amikor én megyek szabadságra - nem ám a trágyaszagú falura - akkor majd helyettem Yves fog posztolni.

Nade lényegre. Tehát. A leplet nem azért kellett betiltani, mert utáljuk az iszlámosokat, nem. Hanem mert az a Haladás. Vannak öltözetek - vagy annak hiánya - amelyek haladóak és vannak öltözetek, amelyek reakciósak. Nagy államférfiak is felismerték ezt, Atatürk a nyugatos modernizáció nevében ezért tiltotta be a hagyományos török viseletet és meg is lett a hatása, röpke 80 év elteltével Törökország szinte EU-tag. Nem engedhetjük, hogy amíg a nyugatos reformok tankként dübörögnek át a világ elmaradottabb részein, addig magába az Európa-erődbe sundámbundám a küszöb alatt visszasunnyogjanak a reakció erői.

Igen, kispofám. Az a szalmakalap a fejeden nemhaladó, vagy lekapod magad, vagy betiltom én.

Tehát Sarkozy két legyet ütött egy csapásra. Egyfelől segítette a Haladást, másfelől behízelgett a francia közönségnek, különösen a Front National-osoknak, akik már egy éve mondják neki a helyi Nemzeti Konzultációkon, hogy tiltsa be az összes kurva kendőt.

A receptet ajánlani tudom Orbánnak is, grátisz. Kell hozzá egy népcsoport, akit ki kell rántani a középkorból ... a többit kifejtem a tanulmányban, diszkontáron.

22 megjegyzés:

  1. KGB, Doomhammer után Ön is áruló lett? Miért ajánlgatja a cigányok pofánbaszását a Fospumpának? Hogy jön el Sztálingrád, ha a Fospumpa az összes hülyemagyart elcsábítja a Páncélvonattól?

    VálaszTörlés
  2. Berija kedves, a gyerekgyarosokat meg kell regulazni.
    De ha mar nekem kell maga helyett ertelmezni a cikket, akkor az a nepcsoport a hulyejobbosok, akik kormenetelnek a tetemcafattal, bogatyaban jarnak, palinkat foznek otthon, es ugy altalaban nem kenyeruk a Progresszio.

    VálaszTörlés
  3. eN elvtárs, ne próbálja mentegetni KGB árulását, nem fog sikerülni! Nyílt titok, hogy KGB-be csipet ültettek, csak az a kérdés, hogy ki.

    VálaszTörlés
  4. Berija elvtars, maga egy feltudasu wikipediahuszar. Nekem, akarcsak a Mesternek nem kedvenceim vannak, hanem Ugyeim. Peldaul ilyen ugyem a gyerekgyarosok kirugdosasa a kozepkorbol, ha kell, vasalt csizmaval. Ha a Fospumpa fogja megcsinalni, akkor neki fogok tapsolni. Na jo, mondjuk abban biztos vagyok, hogy az a luzer azt is elkurja.

    Reformok kritikus tomeget, ha kell, bikacsokkel is!

    VálaszTörlés
  5. eN, felolem lehetnek a jobber majmok is, csak legyen mar valaki pofanverve!

    VálaszTörlés
  6. Kezenfekvo megoldas a NER-eseket pofanverni. Aztan johetnek a gyerekgyarosak es mindenfele egyeb kisebbseg.

    VálaszTörlés
  7. hohohho. most latom a jobb oldali savban hogy vannak kovetoink. az egyik egyenesen egy MUVESZNO.
    welcome!

    (KGB mogyiadag emelest kerek, ha mar ilyen hiresek lettunk)

    VálaszTörlés
  8. KGB elvtárs, Ön túlzottan megengedő a Fospumpával szemben: ha Ön ad tanácsot neki, lehet, hogy nem kúrja el. Bár ha az a célja, hogy jó drágán ír neki egy sztálingrádi stratégiát, akkor hajrá.

    eN elvtárs, egyetértek, hogy a NER-eseket verjék először pofán, azonban ha a Fospumpa pofánveri a gyerekgyárosokat, akkor hogyan szedjük le róla a hülyemagyarokat?

    VálaszTörlés
  9. KGB: a gyerektermesztoket biztosan nem fogja megregulazni a Fospumpa, tekintve, hogy o is 5 keszitett mar. De az alvezereinek is minimum 3 van. A Fospumpa es kornyezete maguk a gyerektermesztok.

    VálaszTörlés
  10. Szanalmas haszonlesok, hat mifele alapon akarnak maguk mogyiadag emelest? Hat ki postol itten, ki trollkodik webproli-olvasokra vadaszva? En. Epp ezert ki is utaltam magamnak egy adag mogyit, hogy elhuzzak a festoi Lobster-szigetekre. 8 evnyi elkeseredett blogolas utan megerdemel ennyit a Haladas elcsapata. Vagyis en.

    Maguk meg mehetnek pancsolni az V. kerulet diszkutjaiba.

    VálaszTörlés
  11. Berija elvtars, en sok penzert azt irom meg neki, ami Helyes. Ha o a Helyest nem tudja megfeleloen kommunikalni, ezert tollba-katranyba forgatjak a Parlament parkolojaban, az ismet annak a bizonyiteka, hogy mennyire luzer.

    VálaszTörlés
  12. Most jovok az V. kerulet diszkutjaibol, hat mondhatom jo helyre kuldott, mindegyikben piszkos es meleg a viz. Egyedul a Szabadsag teri szokokut elvezheto, de azt is atallitottak az 'En vagyok Mozes, szetvalasztom a vizeket' mukodesrol az 'En vagyok a proli, aki alulrol zuhanyozik' mukodesre. A kozonsegrol nem is beszelve: vigan pancsolnak az altalanos sztrajk helyett, hogy lesz igy a Fospumpa Oszodije kikenyszeritve?!

    VálaszTörlés
  13. eN, ég a pofámról a bőr. Micsoda proli bloggerek nyomulnak ezen a blogon?

    Olvassa és szégyenkezzen!

    Az V. kerület kellős közepén, az MNB, a Bankcenter, az amerikai nagykövetség, az egyébként a szélsőjobboldal abúzusának méltatlanul áldozatul eső hazatérés temploma és más, nyilvánvalóan elhanyagolható reprezentációs/nemzetgazdasági súllyal rendelkező épületek között szemtanúi lehetünk a magyar kreativitásnak, amint nem is annyira kiskorú pucérgyerekek tömegei, szüleik legnagyobb megelégedésére, önfeledten szaladgálnak a vízoszlopok között, több-kevesebb sikerrel kikerülve egy-két bankárt, diplomatát, alacsony beosztású köztisztviselőt. A látvány szürreális, és egyben tökéletes korrajz annak alátámasztásául, hogy miként lehet még mindig nagyon mellélőni egy eredetileg jónak tűnő ötlettel.

    VálaszTörlés
  14. KGB kikerem magamnak, rajtam volt ruha. Megis hova gondol?
    De tudja mit? Igaza van, a Margit sziget is csak addig volt jo hely, amig nem engedtek be a prolikat. Mostmar mindenki lathatja micsoda hely lett belole.
    Inditok is egy mozgalmat 'tiltsuk ki a prolikat a belvarosbol' cimen. egy kovetom biztos akad, az a Grift nevu nikk a buzablogrol.

    VálaszTörlés
  15. Mindenestre szegyen erre a Mucsara, hogy a Bankarok, kovetsegi es miniszteriumi dolgozok a budos (fel)meztelen proliktol kenytelenek 50 lepesnel kisebb tavolsagra elhaladni, mikozben epp igyekeznek vissza a huvos es illatos irodahazukba vagy Thesiseikbe. Egbekialto!
    Mily szerencse, hogy bemenekulhetnek a Hazateres Templomaba, ha mar nem birjak nezni ezt a fertot.

    VálaszTörlés
  16. Nagyon helyes, akkor legalabb elerhetnenk, hogy a szokokutakban csak oltonyos bankarok es nagykovetek furodnenek. A nagykovet lehet meztelen is, plane, ha halado orszag nagykovete.

    VálaszTörlés
  17. Es mondja, KGB ezek a prolik miert nem ulnek inkabb otthon a legkondicionalt nappalijukban, vagy a szinten legkondicionalt golfklubban, koktelt szurcsolve, ahogy az elit vegtelenul kulturalt tagjai teszik? Vagy a melegre valo tekintettel tulorazhatnanak a legkondicionalt irodajukban, legalabb az iden is lenne penzuk elutazni a Lobster szigetekre.
    Elhetetlen nepseg, az.

    VálaszTörlés
  18. Inkabb azt kerdeznem, a bankarok es nagykovetek mi a fenet lofralnak a teren, ahol a prolik pucer kolykeivel is osszefuthatnak?

    A prolik nem ulnek az irodaban, ok ott animalnak a csavarhuzoval es a vakolokanallal. Az szornyu, hogy nem lehet talalni egy funyirogep-szerelot, mert minden proli kommunikacios szakra megy.

    VálaszTörlés
  19. KGB, miért akar maga egy fűnyírógép-szerelőt? Ez miért nem a kertész baja?

    VálaszTörlés
  20. A kertész baja, de a mi elitünk szociálisan érzékeny. A kertész bajára is megoldást keres és beveti befolyását az ügyben, hogy a fűnyírószerelők piacán is növekedjen a verseny.

    VálaszTörlés
  21. KGB ne vacakoljon a szerelessel, vegyen egy uj funyirot. A regit meg kuldje el az arvizkarosultaknak meg mielott megbirsagoljak oket, hogy a viz alatt allo telkuket nem kaszaljak rendesen.

    VálaszTörlés
  22. Hogyne, hogy aztan Koreaban keletkezzen munkahely? Meg lett mondva, hogy inkabb a roncs funyirot kell megjavitani. Szerintem roncs funyirot kell kuldeni az arvizkarosultaknak, hogy azt szerelgessek, amig viz alatt van a telkuk.

    VálaszTörlés