2010. november 7., vasárnap

Makroszivattyú

A Nyugat hanyatlik, ezzel szemben a Kelet nyugatosodik. Ellentmondás lenne ez? Nem éppen. Ez csak úgy lehetséges, ha egy makroszivattyú működik a világban, amely a Nyugat válságát Keletre szivattyúzza. Míg jövedelmet vagy blogot egy komprádor is szivattyúzhat, a válság pumpálását csak egy makroszivattyúval lehet megoldani.

A makroszivattyú a multinacionális cégek által alkotott globális hálózat. Ebbe a hálózatba terelték bele a Birodalom bennszülött rabszolgái (csupa SZDSZ-es, plusz a nemzeti oldalba épült ügynökök) a mit sem sejtő magyarok pénzecskéjét, hogy az ottan elvesszen. Ötezer milliárd dollár és ez csak a kezdet! Nekünk is fizetnünk kell, idén 500 milliárdot forintban, jövőre 5000 milliárdot konvertibilis jüanban, ami kamatokkal annyi mint 5 millió trillió lesz, mire nyugdíjba mennek.

Ideje megnevezni a felelősöket. Ideje megnézni, ki miatt nem tudta Orbán Viktor szétverni a makroszivattyút.

Kezdhetjük mindjárt a két töketlen, takonygerincű pénzügyminiszterével.

21 megjegyzés:

  1. Ebből is látszik, hogy a Fospumpa megbukott, nincs egy nyavalyás bulldózere sem, hogy eltolja a szivattyút.

    VálaszTörlés
  2. Felfedeztem egy hibat a megmondasban. Hiaba, a hajtas, a sztahanovista megmondasi celok, amelyek lehetetlenne teszik a minosegi munkat.

    A takonygerincu penzugyminiszterek csak az 1998-2002-es idoszakra vonatkoznak. Jelenleg csapataink harcban allnak, meg gyozhetunk is.

    A kerdes, hogy Jarai es Varga inkompetensek voltak-e vagy sokkal inkabb arulok.

    VálaszTörlés
  3. KGB, ha Járai és Varga inkompetens ill áruló volt, akkor most sem lesz sikeres a harc, mert a Vezér rosszul választ beosztottakat.

    VálaszTörlés
  4. Azon gondolkodtam KGB, hogy nem tudnank-e itt mi Tirpakiaban egy sajat makroszivattyut epiteni, amivel tovabbhajtanak a dzsuvat meg keletebbre. Ha gondolja kidolgozhatok egy hatastanulmanyt ezzel kapcsolatban, hazafiasan diszkontaron.

    VálaszTörlés
  5. Varga es Jarai becsapta a Vezert. Azt mondtak, hogy vele egyutt harcolnak, de a kompradorszivattyusok malmara hajtottak a vizet azzal, hogy elszabotaltak a manyupok kicsinalasat.

    Ezt a hibat most nem kovetjuk el.

    VálaszTörlés
  6. bz249, ne legyen naiv. Makroszivattyut csak a Birodalom tud epiteni, mert csak a Birodalom elegge nagy es globalis ahhoz, hogy a szivattuja makro legyen es ne mikro.

    Egyetlen dolog, amit tehetunk, hogy alaaknazzuk a makroszivattyut es megbenitjuk a szivattyuzasat.

    Mennyire gondol, mint diszkontarra?

    VálaszTörlés
  7. KGB: epp, hogy vesztesegem nem lesz belole, oldalankent egy milla es egy haromoldalas tanulmanyra gondoltam elso korben, amelyet aztan esetleg felbovitek ketszazra (itt mar az oldalankent felmillas extrakedvezmenyes tarifaval merem a dologot).

    VálaszTörlés
  8. KGB, diszkontáron vállalom az árulók kicsinálását.

    VálaszTörlés
  9. Berija elvtars, mennyit szamol arulonkent?

    VálaszTörlés
  10. bz249, sajnos a Verseny kegyetlen. Ha Berija elvtars olcsobban csinalja ki az arulokat, mint amennyibe a maga tanulmanya kerul, akkor sajnos a direkt, de hatasos modszert kell valasztanom.

    Tudja, az adofizetok penze. Olyan, mintha az enyem lenne, ugy vigyazok ra.

    VálaszTörlés
  11. Nem tud megzsarolni KGB, ezek a Verseny es a Piac altal elerheto legalacsonyabb arak. En viszont meg tudom magat zsarolni, es eppen az adofizetok penzenek az ugyen. Ha mondjuk ezt a tanulmanyt 40-50 oldalban elkeszitenem, akkor persze mar egyforman allnank a zsarolhatosagi potencialban.

    VálaszTörlés
  12. Berija elvtars, mit szol a konvertibilis juanhoz?

    VálaszTörlés
  13. KGB, a bankom csak haladó európai és amerikai valutát fogad el.

    VálaszTörlés
  14. Remelem, nem amerikai dollarra vagy eurora gondol? Mert akkor inkabb tanulmanyt rendelek bz249-tol. Ugyanolyan pusztito, de sokkal olcsobb.

    VálaszTörlés
  15. Tőlem fizethet AUD-ban, CHF-ben és GBP-ben is. Ha mindenképppen garasoskodni akar, akkor tegye, de figyelmeztetem: a jó munka sokba kerül, de még mindig olcsóbb, mint takarítani az olcsó meló után.

    VálaszTörlés
  16. Amerikai euroval nekem nem fogja kiszurni a szemem, ennyi eszem meg nekem is van. De az arakat forintban eretettem, ugyanis ez Tirpakia hivatalos fizetoeszkoze. Sajnos. De ezzel a hujeneppel nem lehet mit csinalni.

    VálaszTörlés
  17. Bz elvtárs, ezek szerint maga nem offshore tartja a pénzét. Milyen elit maga?

    VálaszTörlés
  18. A penzemet offshore tartom, de most a Tirpak Ertekek Rendszere van, vagyis a palyazatokat rendes jo tirpakembereknek kell nyerniuk, akik tirpak forintban kapjak a penzuket. Hogy utana mit csinalnak vele, az viszont mar a TER-en kivuli tevekenyseg. Offuniverse, ha igy jobban tetszik.

    VálaszTörlés
  19. Bz elvtárs, ez rendben van, de ebben az esetben a konverziós veszteségek miatt felárat kell felszámítani.

    VálaszTörlés
  20. Elitek, a nemzetközi helyzet fokozódik:
    http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/keleti_szel.html

    VálaszTörlés