2010. november 23., kedd

Pumpálók

Elég, ha kimegyünk az utcára.

Ott süti a pogácsás a pogácsát meg a túrós buktát (eleve, a liberálizmus állampusztítását mutatja, hogy a pogácsás túrós buktát is árulhat és nem csak pogácsát). Odamegy a szakralitástól elszakított modern proli a pogácsáshoz és sanda kezeibe számol 200 forintot. Számoljunk csak! A 200 forintból 30 forint anyagköltség, 70 forint munkadíj, 50 forint energia és 50 forint profit. Először is, miért 50 forint az energia és miért nem 5 forint? Mert a Birodalom így akarja. Másodszor pedig kinek a zsebébe csorog az 50 forint profit? A Birodalom zsebeibe. Ha összejönnénk egy nagy közösségbe és mindennap más felesége sütné a pogácsát, a Birodalomnak pedig csak 5 forintot fizetnénk az energiának a teljesen irreális 50 forint helyett, akkor a reggeli pogácsa 200 forint helyett csak 35 forint lenne!

Hasonló példák szinte ordítanak ránk. Az újságos, a nyilvános vécé, a virágárus mind egy-egy komprádorszivattyú, álcahálóval borítva. Sőt, fogadjunk, hogy te is, sunyi olvasóm, te is csak a mocskos profitot hajkurászod mocskosul, ahelyett, hogy kockázatközösségben tartanád a pénzedet és nem a bankban.

Orbán Viktor felismerte ezt és kivetette a komprádoradókat. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Amíg a komprádoradókon vitatkozunk, a pogácsások a százmilliárd forintnyi pénzeket szivattyúznak a Birodalom brókerhordáinak mohó zsebeibe.

Ideje cselekedni. Viktor nem bánhat el mindegyikükkel egyedül.

9 megjegyzés:

  1. KGB, jól látja: minden kő alatt ellenség rejtőzik. A fiaim már el is indultak, mire végeznek, kő kövön nem marad.

    VálaszTörlés
  2. Találkoztam az egyik fiával, pogácsát árult 300 Ft-ért. Azonnal magyarázatot követelek.

    VálaszTörlés
  3. Vásárolt tőle? Ha igen, az hiba volt, mert az a feladata, hogy levadássza a komprádorszivattyút pénzzel tömő prolikat.

    VálaszTörlés
  4. Megorult? A kompradorszivattyut az egyszeru magyar emberek kenyszerbol tomik, mert kotelezo. A vasarlok a Birodalom altal kiszivattyuzott artatlan magyar emberek, akiket meg akarunk vedeni a kompradorszivattyutol megmondasok altal.

    Mit tett a pogacsaba?

    VálaszTörlés
  5. Tudatmódosító szert, aminek hatására az egyszerű magyar emberek ezentúl kerülik a komprádorszivattyú ügynökeit, és kizárólag hazai szolgáltatókkal állnak szóba.

    VálaszTörlés
  6. Mar most nem ertem, hogy miben javitja a kepet, ha hazai szolgaltatokkal allnak kapcsolatban? A hazai szolgaltato is szed profitot es mi van, ha a hazai szolgaltato bosegesen tejel a Birodalomnak az energiaszamlajan vagy a cegautok kotelezo biztositasan keresztul?

    A hazai szolgaltato ebben az esetben egy alcazott szivattyunak felel meg, amely a penzt elso korben a berrabszolgak kezebe szivattyuzza, hogy azok aztan atszivattyuzhassak a Birodalomnak.

    VálaszTörlés
  7. Berija elvtars: a polonium210-et es a dimetil-higanyt ugye nem tudatmodosito szerek kozott tartja szamon?

    VálaszTörlés
  8. A szervezetem gondoskodik arról, hogy a hazai szolgáltató ne tejeljen a kompádorszivattyúnak.

    VálaszTörlés
  9. Bz elvtárs, a dimetil-higany a komprádorszivattyú ügynökei számára van fenntartva. A Po210 pedig nagyon drága, és nem azért üzemeltetem az ügynökséget, hogy lapáttal szórjam ki a mogyit az ablakon.

    VálaszTörlés