2011. március 8., kedd

Reprodukciós katasztrófa

Kedves Nemzet iránt aggódók,

bajban a Haza.

Nézzük csak ezt a kimutatást. Azoknak akik nem hajlandóak liberális szennylapokat olvasni, amit megértek, mert nem lehet mindenkinek akkora lelki ereje, mint nekem röviden összefoglalnám. Ez a globalista szemét arról szól, hogy milyen politikai irányzat képviselői mennyire termékeny honatyák vagy honanyák.

Mit is mutatnak a számok.

KDNP: 2.4 gyerek/képviselő... mindig is tudtuk, de most végre bizonyítékunk van. A KDNP a cigányok pártja, szaporodnak, mint a nyulak és egyáltalán nem foglalkoznak a komprádorszivattyú kártételével. Nem is érinti őket, mert nem is valódi magyarok.

Fidesz: 1.9 gyerek/képviselő; MSzP: 1.77 gyerek/képviselő... na kérem itt bújik ki az emlegetett szög abból a bizonyos zsákból. Mert mindannyian tudjuk, hogy mi a komprádor célja. A saját pecsenyéjének a sütögetése a nemzet kárára. Itt mindez tetten érhető, mind a komprádor Fidesz, mind a komprádor MSzP képviselői több gyereket engedhetnek meg maguknak, mint a magyar nemzet tagjai a Birodalommal kötött elvtelen alkuk nélkül. Azonban a Birodalom diktatúrája nem ismer kegyelmet, és lételeme a megtévesztés. A Fidesz vagy az MSzP tagjai azt hiszik elvtelen árulásuk személyes haszonnal kecsegtet azonban hosszú távon ők is kihalásra vannak ítélve, és az utolsó komprádor, aki sajnos túléli a magyar nemzetet, majd könnyes szemmel tekinthet a tobzódó KDNP-s hordákra. Ennyi elégtétel jár nekünk a sorstól.

Jobbik: 1.4 gyerek/képviselő... Íme a komprádor szivattyú a maga teljes valójában. Nemzetünk legjobbjai is csak ennyire képesek. Ez ugyan majdnem a dekadens Nyugat átlaga, de mi legalább küzdünk, szemben a buzipártoló senkiházi nyugati mocskokkal. A sírt, hol egy nemzet süllyed el népek veszik körül, de nekik is a torkukra fagy a mosoly, mert még csak nem is törökök, hanem suttyó kurdok fogják átvenni a buzeráns európa (így kisbetűvel) helyét.

LMP: 0.73 gyerek/képviselő... na kérem itt áll előttünk a liberalizmus tök pucéran, az undorító megcsonkított nemiszervét mutogatva (nem... én nem zsidózok, arra gondoltam, hogy a liberálisok borotválják a szeméremszőrzetüket, ami akárhogyis nézzük legalább annyira a nemi szerv része, mint... tudja ezt mindenki). Ez a szám még a legsötétebb NDK-t is alulmúlja, sőt még az amerikaik lakájaként tetszelgő tajvaniak sem ilyen reménytelenek. Na ezért kell minden liberálmocskot fejen csapni a szívlapáttal.

5 megjegyzés:

  1. Varjunk csak. Ezekbol az adatokbol az is kiolvashato, hogy a KDNP-s kompradorszivattyu kiszivja az LMP-sek eleterejet.

    VálaszTörlés
  2. Vegye eszre KGB, hogy ket okbol kovetkezhet be reprodukcios katasztrofa.

    Egyreszrol, hogy a kompradorszivattyu kartetele kovetkezteben a nemzet ontologiai letalapjai megserulnek. Ebben az esetben egy felelossegteljes, nemzetben gondolkodo okoszocialis vilagkepu ember sem kepes tisztessegesen felnevelni csak 1.4 gyereket.

    Masreszrol, amikor valaki atadja magat az infernalis hatalmaknak es az eletet a bulizas, buziskodas es a drogozas kore rendezi be. Tipikusan ilyenek a liberalis agymosas hatasa alatt allo belvarosi ertelmisegiek, akik ennek kovetkezteben mindossze 0.73 gyereket "nevelnek". Orom az urumben, hogy ez persze lenyegesen kevesebb torz szemelyisegu liberalis gyereket jelent.

    VálaszTörlés
  3. Ezt en ertem dialektikusan. Ugyanakkor ebbol az kovetkezik, hogy akinek sok a gyereke, az reszesul a kompradorszivattyu altal kinyert extraprofitbol. Marpedig a legjobban a KDNP reszesedik.

    Most lebuktak.

    VálaszTörlés
  4. Ez csak egyet jelenthet KGB. A Kompradorszivattyut a Vatikan uzemelteti. De igy jar az ember, ha naiv es nem hiszi el, ami majd kiszurja a szemet. De tenyleg mi lenne jobb hely a Kompradorszivattyu kezeloszerveinek elrejtesre, mint a Vatikan?

    VálaszTörlés
  5. A Főszivattyú a Főpulttal lehet ott. De kicsi, kisegítő szivattyúk nélkül nem működhet a Rendszer.

    Nincs mese, át kell kutatni a templomokat.

    VálaszTörlés