2011. március 2., szerda

Válaszcsapás

Most azt mindjárt leszögezem a megmondásom elején, hogy egyáltalán nem akarok a homokosokkal foglalkozni. Más, globaloontológiai szempontból tényezőnek számító folyamatokról akarok írni, a homárok csak kapóra jönnek, mintegy állatorvosi lóként.

A litvánok be akarták tiltani a homoszexuálisok gusztustalankodását a médiában és mi lett az eredmény? Kaptak egy csinos kis orrot a globális véleményhatalomtól, amely ezúttal az Európai Parlament képében emelte fel rusnya hétfejét. Ne menjünk el amellett szó nélkül, hogy az már önmagában furcsa, hogy a ratyik léteznek. Húsz éve biztosan nem léteztek, mert habár a korral a memóriám is halványul, de arra biztosan emlékeznék, ha a langyosokról egyáltalán szó esett volna.

Ez is annak a bizonyítéka, hogy a globális véleményterror létezik. Mert ha nem létezne a Birodalomnak ez az agymosodája, ugyan honnan kerültek volna ezek ilyen hirtelen elő és mitől nyomulnak olyan erővel, hogy a litvánoknak már be kell tiltaniuk őket? A véleményterroristák itt lebuktak, mert ez miattuk van. Az pedig, hogy maga az Európai Parlament akarja betiltani a litvánokat azt mutatja, hogy a magát liberálisnak hazudó, de valójában életellenes diktátumokat erőszakoló Birodalom mozgatja a szálakat.

Ma be lehet tiltani a litvánokat, mert a Birodalom ehhez még elég erős. Ha azonban a nemnormális langyik tovább harapóznak, kihal az emberiség. Az emiatt kitörő forradalmat viszont a Birodalom nem lesz képes megfékezni.

Ezt nem fenyegetésként mondom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése