2011. február 27., vasárnap

Járni jár

Újabb fasz kormány, újabb fasz adócsökkentés. Amikor már jól tudjuk, hogy az adócsökkentéstől nem lesz semmi se jobb, legfeljebb az alacsony értéket hozzáadó melósok helyett beállítanak egy robotot.

Ezt minden kormánynak meg kell tanulnia. Meg kellett tanulnia Ferinek is, de ő már tudja, hogy az ÁFA-csökkentése egy hülyeség volt. Orbán még nem tudja, ezért kísérletezik adócsökkentéssel.

Hatástanulmány nélkül, bazdmeg?

Ha engem kérdeztek volna, én diszkontáron megszakértettem volna a hatástanulmányban, hogy a munkaadóknak nem kell hinni. Megígérik a társasági adócsökkentésért cserébe, hogy senkinek sem csökken a nettója és persze basznak betartani. Ez a Piac és a Verseny világa, ahol a megállapodásokat csak akkor tartják be, ha van Magas Hozzáadott Érték.

És a biszbaszgyárban van Magas Hozzáadott Érték vagy nincs?

Amíg ez így van, addig nincs mit tenni. Addig nem fog a fizetés nőni, kommandó ide vagy oda. Ellenpéldaként vegyünk mondjuk engem. Ahol én blogolok, ott vannak a kattintások és ha nincs habzsi-dőzsi, máshol fogok blogolni. Akkor pedig jaj a tulajnak.

Kommandó nekem ezért nem is kell.

3 megjegyzés:

  1. Nem is értem ezt az egészet, adócsökkentés?? az elit eddig se fizetett adót, vagy csak nagyon keveset a kajmán szigeteken, és az aprópénzt ekhóként vagy evás bt-ben kapta. az adócsökkentés csak a proliknak, sőt még nekik sem jó, ezt minden óvódás tudja, aki engem olvas.

    VálaszTörlés
  2. Ne az elitre konzentraljon, hanem a prolikra. Nekik az adocsokkentestol biztos nem lesz jobb, jobb csak a burzsujoknak lesz, akik nemelitek. Sot. Azt tudta, hogy a burzsujoknak adjak a prolik osszekuporgatott nyugdijvagyonkajat is?

    Az elitet ne keverjuk ebbe bele, az ekho az teljesen mas tema.

    VálaszTörlés