2011. február 9., szerda

Dilemma

Hát az valami elképesztő, milyen zűrzavar van a fejekben, főleg a konzumidiotizmus és deszakralizáció által szétroncsolt Nyugaton. Azt írja ez a véleményterrorista, hogy 1848, 1956 és az arab rabok lázadása egy napon emlegethető.

A különbségek nyilvánvalóak.

1848-ban deszakralizáltak a jakobinusok és ha Haynau nem tesz rendet, akkor a konzumidiotizmus és a demokrácia hamarabb kezdte volna meg eszetlen pusztítását. 1956-ban szakralizáció volt. Hogy miért? Szakralizáció volt és kész, közben pedig elképesztő fejlődés a szovjet globalogazdik kegyelméből.

Akkor térjünk át az arab világra.

Egyfelől van az iszlám, ami egyfelől szakrális - pont egy vallás ne lenne szakrális? -, másfelől pedig hiába szivattyúzták a globaloböllérek diktátor-bérrabszolgái, a növekedést nem tudták megakadályozni, ezért a rengeteg gyerek. Másfelől van a demokrácia, ami deszakrális és konzumidiotizmust hoz.

Nem kérdés, hogy ebben a titáni harcban egy szakrális nemzeti magyarnak melyik oldal mellé kell állnia.

2 megjegyzés:

  1. Mubarak példája egyébként figyelmeztetés lehet minden komprádorhajlamú egyénnek. A Birodalom kegyetlen és nem tűri az ellenszegülést, ezt a Mubarak nevű csókát, aki eddig mindenben kiszolgálta őket és közönséges pincsikutyaként ugrott a Birodalom embereinek parancsszavára. Szóval most ezt a Mubarakot fogják lecserélni egy új komprádorra, aki még inkább a Birodalom igájába hajtja a sokezer éves szakrális kultúrával büszkélkedő egyiptomi népet.

    Innen üzenem Orbán Viktornak, hogy ne hallgasson a Birodalom embereinek szirénhangjaira, ahogy Ferit hajlandóak voltak dobni, amikor már mindent kifacsartak belőle, úgy őt is előbb kifacsarnák, mint egy citromot és utána kidobnák a kukába a kiszikkadt héjat. Egyetlen lehetőség van, szembeszállni a Birodalommal, bármennyire is reménytelen ez a vállalkozás. Mert jobb hősként elégni, mint kiszikkadt citromként a szeméttelepre kerülni.

    VálaszTörlés
  2. Bz249, karosnak tartom ezt a walhalla-mentalitast. Igen, aki a vilagforradalom loveszarkaban folytat neha remenytelennek latszo kuzdelmet a Birodalom kimeletlen hordaival, az neha ugy erzi, hogy az egyetlen lehetoseg a hosi halal. A valosagban azonban a Birodalom gyenge es csak azert zsarnokoskodhat, mert nem fogunk ossze. Vegyuk csak Egyiptomot! Kik a szovetsegeseink ott? Ehhez eleg, ha megnezzuk, kik a szakralisok es kik a konzumidiotak, az elobbiek a mi, az utobbiak a Birodalom szovetsegesei. A szakralisok az iszlamistak, a konzumidiotak azok, akik demokraciat akarnak.

    Meg lett mar mondva, hogy a demokracia egy hazugsag, amivel a Birodalom eteti a kiszivattyuzni szant nemzeteket.

    VálaszTörlés