2011. február 6., vasárnap

Szövetségeseink

Ne tévesszenek meg a nyertes csatáink. A Birodalom attól csak bőszültebb lesz és csak több martalócsereget küld ránk. Ha nem keresünk szövetségeseket, úgy járhatunk, mint 1848-ban vagy 1956-ban, amikor egyszerre nem is egy, hanem kettő birodalmi armada rontott ránk.

Kik lehetnek a szövetségeseink?

Akiket a Birodalom a célkeresztjébe vett. Nézzük ezt a manipulatív térképet, amelyik a legtöbb alkoholt fogyasztó országokat tünteti fel. Rögtön leszögezem, hogy én például egyáltalán nem iszom alkoholt, így a térkép nem más, mint a birodalmi véleményterror egyik különösen felháborító példája.

Nézzük a listát: Uganda, Moldávia, Luxemburg, Írország és Magyarország. Nagyon különböző okokból kerültek a "megváltoztatandók" listájára. Ugandában például egyáltalán nem isznak alkoholos italokat, sőt az alkohol be van tiltva. Ezt nem tűrhette a nemzetközi alkohollobbi, ami a Birodalom által üzemeltetett egyik pénzkör ellenáramú pénzcserélőjében üzemelteti a legnagyobb komprádorszivattyúkat, hát átszólt bérrabszolgáinak a WHO-ban és az országot kijelölték megsemmisítésre a globaloböllérek által.

Ezzel éppen ellentétes Írország helyzete. Ott a gyenge volt az állam és elhitte a véleményterroristák "igyatok, akkor jó lesz" mézesmázát. Most leshetik magukat, mindenki iszik, mint a kefekötő és az ország GDP-jének 1718%-át szivattyúzzák ki a globaloböllérek extraprofit formájában.

Nagyon különböző országok ezek, de egyben közösek. Mindet a Birodalom zsákmányolja ki és nyomja el. Ezek tehát természetes szövetségeseink.

Csaaak összefogni háááát ..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése