2011. március 9., szerda

Világtrend

Dübörög a világtrend, de a magyar jobboldal olyan hülye, hogy semmit sem ért meg belőle. Mondom, a magyar jobboldal, ideértve a karlengető debileket és a külsőleg szalonképesnek tűnő szalondebil undergroundosokat is.

Ezek mind azt hiszik, hogy nekik van igazuk és nem nekem.

Hát kurvára pofára fogtok esni, hülyegyerekek. Mert először is ott vannak az izraeli atomtöltetek, amikkel a légyszart is telibe lehet trafálni akár a Holdon is. Naná, hogy tengeralattjáróról, nem is lovasszekérről. De ne is menjünk az atomtöltetekig, amikor műszaki haladás úgy tépi szét a poshadt kelkáposztaszagú jobber nyomoréletkéket, mint az oroszlán a gnuantilopot. Egy olyan világban, ahol a villanylevél másodpercek alatt szel át kontinenseket, ahol a South Park összes részeit illegálisan lehet letölteni a torrentről és ahol van Facebook is, nem lehet úgy élni, ahogy azt Bahreinben gondolják. Vagy Jemenben. Vagy Líbiában. Vagy Szaúd-Arábiában. Vagy Algériában.

Bocsi, Algériában még lehet úgy élni. De majd hozzájuk is bevezetik a Facebook-ot és akkor minden megváltozik.

Ott keleten nincs szappanopera meg liberalizmus, viszont elképzelt lényekben hisznek és családban élnek. Még gyerekeik is vannak. Panaszkodniuk nem lehet, ezzel szemben a nők még ott se ülhetnek autóba, ahol a földből folyik a dollár. Ha valaki pedig a legfőbb vezetőről azt mondta, hogy fospumpa, akkor már vitték is a sivatagi gulágba. Hahahaha, most meg örülhetnek, ha a puszta életükkel elhúzhatnak, a Ferrarijukra viszont rátették a kezüket a guláglakók, akik a becsempészett szappanoperákból és South Parkból megtudták, hogy a Ferrari frankó.

Ezekből mind egy dolog következik.

Hogy Magyarország nem egy keresztény ország.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése