2011. április 22., péntek

Energiavámpír

Azt mondja ez a szakrális ember, hogy ő adakozik az államadósság csökkentéséért és erre buzdít másokat is. De vigyázat. Ha csak a "valóságot" látjuk a Valóság helyett, a legnagyobb jóindulat is csak a károkat növeli. Arról most nem is beszélek, hogy "kriptoszakrálisok" is a maguk "valóságával" házalva zavarhatják meg a tisztánlátásunkat.

Az adósság nem egyszerűen pénzt jelent. 12 millió a szint. Akinek ennél kevesebb pénze van, az nem tud mással fizetni, mint az életével, amit az energiavámpírok nem is fognak habozni elszivattyúzni. Képzeljük csak el, ahogy a magyar nemzet 80 százalékát csak úgy egyszerűen "elszivattyúzzák" hogy helyettük csak kiszáradt múmiák maradjanak.

Ezt a szörnyű apokalipszist csak egyféleképpen lehet elkerülni. Nem fizetünk. Se muszájból, se adakozásból, sehogy. Ami a mi pénzünk, az a mi pénzünk, egyszer megszereztük, ráülünk és nem adjuk az energiavámpíroknak. Aki nem így tesz, az egyértelmű, hogy nem hazafi.

A For a better Tirpákbokrétás blog is nagy tisztelettel köszönti Lászlót, a professzort születésnapján. Egyedül mondja a véleményterroristák kakofón handabandázása ellenében és részünkről a megtiszteltetés, hogy az Igazság terjesztéséhez szerény eszközeinkkel is hozzájárulhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése