2012. február 8., szerda

Pedigré


Akinek szeme van (mint nekem, a Látónak) láthatja, hogyan emelkedik egyre magasabbra a világforradalom cunamihulláma a háttérbirodalom kíméletlen erői ellen. Ezúttal a kifogástalan pedigréjű Kenneth Rogoff írt cikket. Rogoffra nagyon oda kell figyelni, mert ... családból származik és dolgozott az IMF-nél is.

Ennek ellenére.

Ott van a cikkében kerek-perec az igazság. A monopol-globálkomprádorok extraprofithajszolásuk közepette attól se riadnak vissza, hogy szándékosan mérgezett élelmiszerrel halomra öljék a fogyasztókat. Olyan szubsztanciákat kevernek az ételbe, amelytől szívbetegséget kap, aki megeszi. Hogy az égig érő botrányt eltakarják, politikusokat vesznek meg kilóra és aki nem támogatja őket, azt a véleménydiktátorok egy pillanat alatt kihajintják a kikacagottság fagyos magányába. Az állam pedig ahelyett, hogy vaskézzel széjjelkenné a külföldi szemétélelmiszer gyártóinak és terjesztőinek a pofáját és halálba adóztatná őket, hallgat. Kivéve egy keleti lelkületű, véletlenül Európába keveredett forradalmár népet, ami mindig felkelt, ha a Birodalom rá akarta tenni a mocskos kezét a magyar termőföldre, a magyar öntéstalajra vagy az egészséges magyar élelmiszerekre.

Ezt írja Kenneth Rogoff, a ... származású pedigrés. Na persze nem pontosan ezekkel a szavakkal. Rogoff megáll ott, hogy tájékoztatni kell az embereket és nem meghozni helyettük a döntéseket. Mi azonban tudjuk, amit tudunk.

A Birodalom ellen csak a vasököl működik. Viktor, adóztasd őket a halálba!

2 megjegyzés:

  1. "reménykeltő, ha egy ilyen kifogástalan pedigrével rendelkező személy fordul szembe az egykor általa is támogatott hatalmi struktúrák pusztító erejével."
    Nagyon jó!

    VálaszTörlés
  2. Orángután, új megközelítés szükséges. A nyugati lelkűekkel nincs mit tenni, ők már csak nyugati lelkűek maradnak. A nyugati lelkűek pedig odavannak a pedigrésekért, akár azt is mondhatjuk, hogy a nyugati lelkűek kriptopedigrések. Keressünk tehát egy pedigrést, aki azt mondja, amit mi. Ha esetleg nem pont azt mondaná, az csak kommunikációs kihívás.

    VálaszTörlés