2012. február 1., szerda

Kréta

Martin Schulz nem egyszerűen nyugati, hanem baloldali is. Ezek után azt meri állítani Viktorról, a Vezérről, hogy hazudik. Ha minden nyugati hazudik, viszont mi, kínaiak mindig igazat mondunk, akkor mit jelent a Schulz állítása a létvalóságok ontológiájában?

Az elméleti fizika második törvényének felhasználásával rögtön belátható, hogy Schulzról bizonyosodott be hazug volta, vagyis Viktor mondott igazat. A valóság mélyszerkezeti elemzéséhez ez azonban kevés. Azt is tudnunk kell, mikor mondott igazat a Viktor? Amikor birodalmi szupersztár volt, akkor biztos nem. Akkor kezdett igazat mondani, amikor elvetette a Nyugat kesztyűbábjának ráosztott szerepét és elkezdett harcolni a magyarság sorsérdekéért, vagyis azért, hogy több legyen a zsozsó. A tiszta emberi eszmények és az erkölcs győzedelmeskedését a nyugati hazugságkastélyon nem engedhette a birodalmi moloch, így Viktor most taktikai elszakadásra kényszerült.

Harcostársaim, Viktornak most egy ideig az Ellenség nyelvét kell beszélnie. Nagy fájdalom ez nekünk, de biztosíthatlak titeket, még nagyobb kín ez neki. Hazugságokat mondani napról napra, ez megviseli még a legkeményebb küzdőt is. Én azonban továbbra is itt maradok és elmondom nektek az Igazságot, ha már Viktor nem teheti. Aztán egy napon csatlakozni fog hozzánk megint, mert a hazugságbirodalom végnapjai már nem tarthatnak soká. Talán holnap, talán ezer év múlva, de a Birodalom összedől majd.

Ebben teljesen biztos vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése