2012. június 20., szerda

Két válság Spanyolországban

Az emberiség ellen "válság" címén folytatott háború természetét akkor érthetjük meg igazán, ha megvizsgáljuk egy másik, már lezajlott válság mélyszerkezetét. A mai spanyol bankválság és az 1918-as "spanyolnátha" igazából ugyanannak a létszivattyúzó, megnevezhetetlen hatalomnak egy másik megnyilvánulása. Mindkét esetben arról van szó, hogy ki akarnak irtani minket - milliószámra - és a háttérhatalom elhazudja az igazságot. Kivéve a spanyolok, akik emiatt megbűnhődnek. 1918-ban azzal bűnhődtek, hogy USA-nátha helyett "spanyolnáthaként" emlékezünk az influenzajárványra, ma pedig azzal, hogy Nyugat-válság helyett spanyolválsággal próbálnak megetetni minket a tudjukkik. A válság okozoját meg ugye le szokás ölni, így aztán a globaloböllérek aggodalom nélkül készülhetnek a spanyolok kiirtására azután, hogy globalobüntibe helyezték őket és rájuk akasztották a disznócímkét.

Hogyan kerültek a spanyolok ilyen helyzetbe, amikor pedig nem ártottak senkinek? Ezt megértendő vissza kell menni a spanyol ingatlanlufi kezdetéig, amikor is a spanyol bankok hitelt adtak boldog-boldogtalannak, hogy építsen náluk nyaralót. Amikor ezekről a nyaralókról kiderült, hogy korántsem olyan értékesek, mint hitték róluk, a spanyol bankok természetesen az államhoz rohantak segítségért. Ahelyett, hogy a spanyol bankokat is kesztyűbábként mozgató Globális Birodalom a feneketlen zsebébe nyúlt volna és kifizette volna az általa okozott kárt, azt mondta az embereknek, hogy fizessék ki az emberek. Az emberek pedig fizettek és a spanyol bankok adósságát (ami igazából a háttérhatalom adóssága volt!) magukra vállalták.

Így zsarolja ki a Birodalom a spanyol emberek pezetáit, miközben az ő ügynökei francia pezsgőben fürdenek.

Most pedig Spanyolország bajban van és ugyanúgy ki fogják őket irtani, mint a görögökkel tették. A görögöknek már végük, ott az embereknek kellett megfizetniük. Most a spanyolok jönnek és az embereknek ott még többet kell megfizetniük, ami a kiirtásukhoz vezet.

Nemsokára pedig jövünk mi és Magyarországon is a magyaroknak kell megfizetniük. Amikor pedig fizethetné a Birodalom is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése