2012. június 9., szombat

Tökéletes társadalom elhalasztva

A nemzeti egyetértés programját megalapozó filmemben megmondtam azt is, hogy két évet adok a felálló forradalmi kormánynak, hogy végezzen a régi rendszerrel. Két év eltelt és most ideje, hogy megvonjam a mérleget. Itt van-e az Új Rend vagy netán továbbra is a rendszerváltás létpusztítása ül tort?

Rossz hírem van. A Tökéletes Társadalom építése még nem kezdődhetett el.

Miért hagytuk, hogy így legyen?

Azt nem mondhatjuk, hogy Viktor, a Vezér nem próbálta meg. Amint győzött a fülkék forradalma, a Viktor világossá tette, hogy a rendszerváltásnak vége. Kemény kézzel megregulázta a forradalmi erők közé keveredett ötödik hadoszlopot és 1978 óta először létgazdagodást és nemzeti osztást ígért.

Naná, hogy a Birodalom ezt nem hagyhatta.

Hagyta vagy nem hagyta, a birodalmi létfosztás rendszerének vége lett. Sajnos azonban a rendszer úgy dőlt össze, hogy velünk maradt. Ez ellentmondásnak tűnik, de nem először történik meg a magyar történelemben, hogy úgy győzünk, hogy az ellenfeleink nyernek. Ez történt most is. A birodalmi életerő-szivattyúzás páratlan szintre emelkedik idén, amiből arra is következtethetnénk, hogy a nemzet kormányának sikerült elérnie a helyzet romlását. Ilyet azonban csak a nemzetjólét ellenségei terjesztenek, mert a nemzetstratégia mélyszerkezetének ismerői számára világos, hogy csak egy újabb 1948 vagy 1956 jött el.

A szivattyúkkal egyelőre nem tudtunk elbánni, de amit meghagynak nekünk, azt a Viktor majd elosztja igazságosabban. Csakis a nemzetmegmaradást szem előtt tartva természetesen.

Ahogy szokta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése