2012. szeptember 16., vasárnap

Patt

Különös háború zajlik 2011 november 17.-éjének estéje óta, amikor a magyar kormány megadta magát az IMF-nek. Ez pláne azután sokkoló, hogy 2010-ben - velem egyetértésben - az új kormány kinyilvánította, hogy nem leszünk Latin-Amerika, nem akarunk rosszabbul élni, több pénzt akarunk, jólétet meg úgy általában elfogyasztható javakat. Ezt az IMF nem akarta, ők azt akarták, hogy magyar magyartól rabolja a vájlingot, magyar magyarnak legyen gyilkosa és hogy rövidebb legyen a magyarok takarója. Mert ezek ilyenek, ezek polgárháborút akarnak, roncstársadalmat és nemzetpusztulást, különös tekintettel a magyarok kiirtására.

A kormány nagyon helyesen beintett az IMF-nek, mert a magyarság békét akar, jólétet és nemzetgyarapodást. Ez a mi szakrális programunk, szemben a töpörödéssel, amit nem akarunk. A globális globalóma azonban nem akar velünk alkudni, nem tudunk vele megállapodni, hogy jó, hát akkor jövőre ne legyen kettővel több vájling, legyen csak mondjuk eggyel több vájling, nem. Ők erőből, idegből ragaszkodnak ahhoz, hogy még a meglevő vájlingokból is elvegyenek és hiába szabadságharcoltunk, ők lebombáztak minket pénzügyi tömegpusztító fegyverrel.

Itt tartunk. Itt ülünk ebben a patthelyzetben. És ami a legrosszabb, a nemzetállapot nem az igazsággal van tematizálva, hanem a hazugsággal van tematizálva. A lokálelitet kollaboránsnak, nemzetárulónak nevelték, ezért teljesen érthetetlen módon az IMF "védőernyőjéről" beszél ahelyett, hogy az IMF nemzetgyilkosairól és pénzszivattyúiról beszélne. A jelenlegi kormányról nem állítanám azt, hogy idióta és erkölcstelen lenne, de sajnos azt kell látnom, hogy ugyanúgy a kifosztásba vezeti a nemzettörzset, mintha idióta és erkölcstelen lenne.

A véleményhatalom átvétele, a magyar agyak tematizálása nélkül pedig esélyünk sincs arra, hogy felvegyük velük a harcot.

12 megjegyzés:

  1. Milyen eredményeket vár egy olyan közegben, ahol a globális destruktív kultúrkampf olyan ügynökei mérgezhetik a fiatalokat, mint Klauszman Viktor?
    Tudomásunk van titkos gyűlésekről, ahol Juszt László viseli a sátán neveivel díszített kőművessapkát, és propagandavideókat állítanak össze a hagyományos családi értékek megkérdőjelezésére, a Katona József színház tárnáiban, miután éjfélt üt az óra.

    Ank

    VálaszTörlés
  2. Nevtelen, miota tepem mar a szam, hogy velemenyterroristak terrorizalnak velemenyfegyverekkel? Hogy otodik hadoszlopok furkalodnak sotet alagsorokban es odaig szemtelenednek, hogy neha mar az ocsmany fejuket is kidugjak a fenyre!

    Katona Jozsef szinhaz? Nem lehetne azt is a Dorner Gyorgynek adni? Az majd betenne a tarnaknak.

    Az ankra nem tudok mit mondani. Igen, ez van, idaig sullyedtunk. Buszke es eros orszagunkban ank van. Es ha igy mennek a dolgok tovabb, lesz meg bgr es kzp is.

    VálaszTörlés
  3. Mindketten tudjuk, hogy a Zsidesz hatalma a Város fölött átmeneti jellegű, talmi délibáb csupán, amit a CBA-láncolatot kézben tartó gój motorosok pénzelnek, ideig-óráig.

    Aggodalommal látom, hogy a Mesterről átnyergeltek erre a trockij-szakállas Bogár Lászlóra. A Mester Progresszív arc volt, Bogár László viszont egyértelműen a Regresszió zoknibábja. Ha nem tudná, a re-kezdetű szavak mindig fölösleges, piszok dolgokat jelölnek: Renegát, Reggae-zene, Reakció-blog, Regán Antal. KGB, ugye maga nem a Regresszió zoknibábja?

    Ank

    VálaszTörlés
  4. Akarmennyire is ugy gondolom, hogy Laca es Viktor erkolcsos es bator politikusok, kenyszerusegbol erkolcstelen es gyava politikat kenytelenek folytatni. Levaltasuk igy a nemzet erdekeben nem elkerulheto.

    A Professzor vs. Mester parharcrol mar volt megmondas. A Tirpakblog teljesen fuggetlen es a mi velemenyunk nem elado, azonban az a helyzet, hogy a Professzor meggyozott minket, hogy irjunk inkabb rola. Szo nincs arrol, hogy megvettek volna minket. Az intellektualis kihivas gyozott meg minket.

    De ha maga fontosnak tartja a Mestert, nem allok az utjaba. Hasznalja kedvere ezt a mediafeluletet, csak ne felejtse leosztani a reszemet. 70-30, tudja. A kapcsolatfelvetelhez szukseges e-mail cim ott van a blog jobb felso sarkaban. Oda kell nekem egy level es szinte azonnal kezdheti a megmondast.

    VálaszTörlés
  5. Az ajánlata nagyon hízelgő, annak ellenére, hogy sejtésem szerint csak azért csábítgat, mert el akarja kerülni a korrupciós vizsgálatot a háza táján.
    A világ változik, akár Laca frizurája, a szarházi bugrisok egy új Mesterre várnak, és a háttérben ezüstsékelek gurulnak át zsebekből zsebekbe. A csilingelés egy eljövendő világforradalom képét idézi elénk, mint bányarigó füttye a tárnaszakadást.
    Az osztalékot ezüstsékelben kapnám?

    Ank

    VálaszTörlés
  6. Maradjunk abban, hogy az osztalekot ezustpenzben kapna.

    Legyen a webprolik uj Mestere! A magyar kozbeszed egy uj megmondomessiasra var!

    Ne tartsa magat vissza, megart!

    VálaszTörlés
  7. Na de hová tűntek a többiek?

    Ank

    VálaszTörlés
  8. Ezt a viccet ismeri?

    Taggyűlés 1951-ben.
    Kovács felszólal a taggyűlésen:
    - Három kérdésem lenne... Hová lettek a kávéházak? Hová lett a búza? Hová lett a hús?
    Egy hónappal később, a következő taggyűlésen feláll Szabó:
    - Nekem csak egy kérdésem van: Hová lett Kovács?

    VálaszTörlés
  9. Írtam levelet a kislányos e-mail címére. Cserébe ígérje meg nekem, hogy visszacsábít pár tagot, mert a megmondáshoz mégiscsak kell sűrű csoszogás és taps!

    VálaszTörlés
  10. Meghivo ment.

    Csabitsak, en???? Maga hozza az olvasokat is.

    VálaszTörlés
  11. Kedves Tirpákok!

    Rendszeres látogatójuk vagyok, mert bevallom, jól esik, ha tirpákként meg van nekem mondva. Nem szóltam eddig hozzá, mert a nadrágos emberek úgyis jobban tudják.

    Most mégis, szerényen, arra hívnám fel a figyelmet, hogy új gondolkodó tűnt föl világnemzetünk egén: maga Hari Seldon az ő Alapítványából. (A libsiket összezavarandó a J. Kóka János álnevet használja.)

    Akkora mentális ereje van, hogy saját kezével kell árnyékolnia félelmetes erejű gondolatsugarait, nehogy kárt tegyen valakiben.

    Egy haverom az Alapítványnál egy kis mogyiért kiszivárogtatna pár részletet az Ezeréves Tervből, ha méltó helyen publikálhatja. Érdekelné a tisztelt közönséget? Ha már úgyis beajánlkozás van feljebb.

    VálaszTörlés
  12. titkokat mindig szivesen kozlunk.
    kerek egy levelet a pixi2@freemail.hu cimre.
    oda kuldom a meghivot.

    VálaszTörlés